Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
pastravi, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, piper, verdeata, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se cresteaza pestele pe ambele parti. Se amesteca chimenul cu sare , piper si se freaca crestaturile cu aceasta combinatie. Din ingredientele ramase se prepara sosul marinat. Se frige pestele 10-12 min, ungandu-l la fiecare 3 min cu sosul marinat . Cand e gata se garniseste cu verdeata.
Daca ti-a placut reteta noastra "pastrav picant la gratar" nu uita sa-i faci un
review
Prepapare : se fierb cartofii in coaja in aburi , presarati cu putina sare de mare grunjoasa. Dupa
3 voturi
2 comentarii
25 min
Cotletul spalat si uscat cu servetele de hartie il portionam felii dar netaiate complet.In partea
5 voturi
4 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate