autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu peste

Pastrav simpu, la gratar

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2010

Ingrediente
2-3 bucati pastrav 1 lingura unt lamaie., Pt. mujdei:6 catei de usturoi, 1 lingurita sare si 2 sau 3 linguri apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala, se taie in jumatate, se tamponeaza cu un servet de hartie sa se usuce, se sareaza, pestele. Se ung bucatile cu unt (sau ulei), se inveleste fiecare bucata in hartie pergament, se pune sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata fripte, se scot bucatile de pastrav din hartie si se servesc cu lamaie si mujdei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav simpu, la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 28 ianuarie 2010

    Si mie imi place cel mai mult dintre speciile de pesti, intotdeauna l-am consumat cu placere.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Un deliciu...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

    Foarte un. Epestele meu preferat. La gratar e o nebunie.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Si mie imi place cel mai mult dintre speciile de pesti, intotdeauna l-am consumat cu placere.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
RULOURI DI PIEPT DE PUI CU CIUPERCI