Se curata, se spala, se taie in jumatate, se tamponeaza cu un servet de hartie sa se usuce, se sareaza, pestele. Se ung bucatile cu unt (sau ulei), se inveleste fiecare bucata in hartie pergament, se pune sa se friga pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata fripte, se scot bucatile de pastrav din hartie si se servesc cu lamaie si mujdei.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii