- Pastravul somonat se dezoseste, se asaza in tava pe un strat de sare mare.
- Il stropim cu zeama de lamaie si ulei de masline si il dam la cuptor pentru 20-25 de minute.
Sosul:
- Dizolvam faina in lapte, adaugam smantana si condimentele, dam la foc mic pana se ingroasa sosul.
- Adaugam vinul si taria.
In functie de consistenta,mai adaugam lapte la nevoie. - Sosul trebuie sa fie ca o smantana subtire.
Serviim pestele cu garnitura de cartofi si sos,presarat cu patrunjel proaspat,garnisit cu felii de lamaie.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii