autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pastrav umplut cu somon

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 decembrie 2009

Ingrediente
2 pastravi proaspeti, 200 g somon proaspat, 2 ciuperci Truffe, 50 ml coniac, 30 ml martini, un ou, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri pesmet, sare,piper, oregano,ienibahar, 2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

49 voturi

Mod de preparare

Curat pastravul, il spal, il usuc in servet de hartie.
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.
Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut cu somon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Ady

    Ady (Chef de cuisine):

    Nu prea am considerat ca pastravul este cel mai indicat pentru a fi umplut cu somon, asa ca am apelat la file de cod, marinand anticipat pestele. Am servit rece, ca si aperitiv, alaturi de racitura de peste, facuta tot in casa.

  • 24 comentarii

  • Nela Mares , 13 aprilie 2015

    Unde gasesc trufe?

  • Zagrean Antoaneta Georgeta , 02 mai 2014

    Super !!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2013

    Merita sa incerci, nu o sa-ti para rau. Sunt convinsa ca si codul umplut este foarte gustos, caci in poza e foarte apetisant.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      Excelent,felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011

      O reteta minunata!Imi place foarte mult pestele.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

      Foarte bun!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

      salvat!!!!!!! minunat

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Felicitari !

    • Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

      O reteta deosebita,felicitari.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      EXCELENTA RETETA........SALVAT SI VOTAT SI FELICITAT!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Foarte un pastravul imi place cel mai mult. Imi place si merlucius, de care gatesc des si simplu.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      O bunatate,eu care sunt fan peste,as manca doar peste.Felicitari,o reteta deosebita.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010

      Arata foarte bine.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010

      Truffe am adus din strainatate, de la Metro. E drept ca sunt foarte scumpe. Posibil sa fie si la noi in Metro. Cred ca se pot inlocui si cu hribi, chiar uscati, ce se gasesc la pungi in Marketuri.

    • panseluta

      panseluta (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      unde ai gasit trufe proaspete ?cat te-au costat cele 2 trufe?

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

      Interesanta reteta!

    • emadina

      emadina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      o reteta deosebita.dar ciupercile truffe unde se gasesc n/am vazut in nici un super sau hiper market asa ceva...pot fi inlocuite cu alt fel de ciuperci

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Arata bine si combinatia este excelenta...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

      trebuie sa fie foarte delicios

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

      Mmmmm o bunatate.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Multumesc pentru aprecieri

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

      Gustos si rafinat! Elegant! Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Un deliciu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

49 voturi

Ingrediente

  • 2 pastravi proaspeti
  • 200 g somon proaspat
  • 2 ciuperci Truffe
  • 50 ml coniac
  • 30 ml martini
  • un ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare,piper
  • oregano,ienibahar
  • 2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Merita sa incerci, nu o sa-ti para rau. Sunt convinsa ca si codul umplut este foarte gustos, caci in poza e foarte apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Somn natur la cuptorul cu halogen Oven