Ingrediente
2 pastravi proaspeti, 200 g somon proaspat, 2 ciuperci Truffe, 50 ml coniac, 30 ml martini, un ou, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri pesmet, sare,piper, oregano,ienibahar, 2 linguri de ulei de masline pentru uns pestele
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
49 voturi
Mod de preparare
Pregatesc umplutura: fierb truffele in coniac, dau pe robot somonul crud, adaug truffele, pesmetul, oul, martini, condimentele si uleiul.
Umplu pestele cu pasta obtinuta, il ung cu ulei de masline, il impachetez in folie de aluminiu si il dau la cuptorul incins pentru jumatate de ora. Servim felii reci ca aperitiv sau cu garnitura de legume.
iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011
Excelent,felicitari!
mirey (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2011
O reteta minunata!Imi place foarte mult pestele.
constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iulie 2010
O bunatate !
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 mai 2010
Foarte bun!
marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
salvat!!!!!!! minunat
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
Felicitari !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010
O reteta deosebita,felicitari.
maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
EXCELENTA RETETA........SALVAT SI VOTAT SI FELICITAT!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010
Foarte un pastravul imi place cel mai mult. Imi place si merlucius, de care gatesc des si simplu.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
O bunatate,eu care sunt fan peste,as manca doar peste.Felicitari,o reteta deosebita.
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 februarie 2010
Arata foarte bine.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 februarie 2010
Truffe am adus din strainatate, de la Metro. E drept ca sunt foarte scumpe. Posibil sa fie si la noi in Metro. Cred ca se pot inlocui si cu hribi, chiar uscati, ce se gasesc la pungi in Marketuri.
panseluta (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010
unde ai gasit trufe proaspete ?cat te-au costat cele 2 trufe?
lumi (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010
Interesanta reteta!
emadina (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
o reteta deosebita.dar ciupercile truffe unde se gasesc n/am vazut in nici un super sau hiper market asa ceva...pot fi inlocuite cu alt fel de ciuperci
valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Arata bine si combinatia este excelenta...
Alice85 (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010
trebuie sa fie foarte delicios
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009
Mmmmm o bunatate.Felicitari.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
Multumesc pentru aprecieri
murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Gustos si rafinat! Elegant! Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009
Un deliciu...