autor:

Bianca

» » Mancaruri cu peste

Pastrav umplut, la cuptor

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru 4 pastravi:, 12 masline negre, 6 felii de lamaie, 8 felii rosii, 4 foi de dafin, sare, piper, condiment de peste, 6 catei de usturoi, o felie mai grosutza de unt, putin vin alb, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa cat mai mult pentru a-si trage sarea.
Apoi, se aseaza intr-o tava/ intr-un vas de iena, cu pantecul in sus, si se umple, astfel: cateva feliute de usturoi, frunzele de dafin, untul, rosiile, maslinele si lamaia. Puneti ulei peste toti pestii si dati la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, la o T de 200 de grade. Cu 5 minute inainte de a intrerupe, turnati si putin vin alb.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Peste pane cu salata de varza si lamaie inghetata

Se pune un vas cu apa pe foc, iar cand incepe sa clocotesca, se adauga 1 lingurita rasa cu sare,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Crap cu legume la cuptor

Crap cu legume la cuptor

Se curata pestele si se spala bine.Legumele spalate si taiate felii.Ungem un vas termorezistent

1 vot    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 pastravi:
  • 12 masline negre
  • 6 felii de lamaie
  • 8 felii rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • condiment de peste
  • 6 catei de usturoi
  • o felie mai grosutza de unt
  • putin vin alb
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Bianca
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

14 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu branza dulce si stafide

Tarta cu branza dulce si stafide

In primul rand se pun stafidele la hidratat in esenta de vanilie cu putina apa (sau ceva ceai de

1 vot    3 comentarii
59 min
Prajituri
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Scoici de mare cu Emmentaler