Pastrav umplut, la cuptor

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Pastrav umplut, la cuptor

Ingrediente

  • Pentru 4 pastravi:
  • 12 masline negre
  • 6 felii de lamaie
  • 8 felii rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • condiment de peste
  • 6 catei de usturoi
  • o felie mai grosutza de unt
  • putin vin alb
  • putin ulei

Mod de preparare

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa cat mai mult pentru a-si trage sarea.

Apoi, se aseaza intr-o tava/ intr-un vas de iena, cu pantecul in sus, si se umple, astfel: cateva feliute de usturoi, frunzele de dafin, untul, rosiile, maslinele si lamaia. Puneti ulei peste toti pestii si dati la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, la o T de 200 de grade. Cu 5 minute inainte de a intrerupe, turnati si putin vin alb.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor