autor:

Bianca

» » Mancaruri cu peste

Pastrav umplut, la cuptor

Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bianca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru 4 pastravi:, 12 masline negre, 6 felii de lamaie, 8 felii rosii, 4 foi de dafin, sare, piper, condiment de peste, 6 catei de usturoi, o felie mai grosutza de unt, putin vin alb, putin ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se taie in zona pantecului, se curata de matze, solzi, se spala si se condimenteaza. Se lasa cat mai mult pentru a-si trage sarea.
Apoi, se aseaza intr-o tava/ intr-un vas de iena, cu pantecul in sus, si se umple, astfel: cateva feliute de usturoi, frunzele de dafin, untul, rosiile, maslinele si lamaia. Puneti ulei peste toti pestii si dati la cuptorul preincalzit pentru 40 de minute, la o T de 200 de grade. Cu 5 minute inainte de a intrerupe, turnati si putin vin alb.

Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav umplut, la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Somon la cuptor cu garnitura de sos de lamaie cu capere

Fileul de somon se aseaza intr-un vas termorezistent pentru cuptor tapetat cu hartie de pergament

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
File de somn pe pat de legume si sos de smantana

File de somn pe pat de legume si sos de smantana

Intr-o tigaie tip woc se pune uleiul si untul si se pune pe foc mic,cand untul s-a topit se adauga

3 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 pastravi:
  • 12 masline negre
  • 6 felii de lamaie
  • 8 felii rosii
  • 4 foi de dafin
  • sare
  • piper
  • condiment de peste
  • 6 catei de usturoi
  • o felie mai grosutza de unt
  • putin vin alb
  • putin ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Bianca
Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Frigarui la cuptor din piept de pui si legume

Se pregatesc toate ingredientele pentru ca mai apoi asezatul lor pe betisoare sa mearga repede. Se

15 voturi    11 comentarii
59 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu branza dulce si stafide

Tarta cu branza dulce si stafide

In primul rand se pun stafidele la hidratat in esenta de vanilie cu putina apa (sau ceva ceai de

1 vot    3 comentarii
59 min
Prajituri
Dulceata de dovlecei

Dulceata de dovlecei

Dovleceii trebuie sa fie mai batrani si mai mari, intrucat se curata si mai usor de seminte si se

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pastrav la gratar cu écrase de cartofi si mazare si sos picant de rosii, pin si telina
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania