Reteta postata pe: 12 iunie 2009
Ingrediente
-500 grame cartofi, curatati si taiati in felii de 1 cm grosime, -300 ml ulei de masline, -jumatate de ardei gras rosu taiat cubulete, -3 catei de usturoi taiati marunt, -2 linguri patrunjel verde tocat, -sare, -piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se pun cartofii intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se lasa pe foc circa 15 minute, pana ce s-au inmuiat. Se scurg apoi printr-o strecuratoare, pastrand uleiul. Se pune putin ulei de la cartofi la incins si se adauga ardeiul rosu. Se lasa pe foc 1-2 minute si apoi se adauga usturoiul, amestecand bine. Se mai lasa pe foc 1-2 minute. Peste ardei si usturoi se pun cartofii, se asezoneaza cu sare si piper si apoi se agita tigaia bine pana se amesteca ingredientele. Se adauga patrunjelul si se agita din nou pentru a amesteca bine ingredientele.
Se pun cartofii pe o farfurie si se servesc fierbinti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Patatas A Lo Pobre" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete vegetariene
Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente
15 voturi
12 comentarii
25 min
Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special
0 voturi
3 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Si eu cred ca este mai bun uleiul de palmier !