Se spala si curata f bine ficatul.Se lasa la scurs.Intr-o craticioara adaugam uleiul si apoi ficatul bine scurs.Se caleste un pic, apoi se adauga si ceapa tocata( nu trebuie sa fie taiata marunt)
Se continua prajirea la foc mic, cca 10-15 min, cu capac, si apoi se adauga cate un pic apa clocotita, si se lasa la fiert pana ficatul este gata.Se adauga sare si piper dupa gust, si dupa preferinta, cca 2 linguri de cognac de calitate( da un gust deosebit)
se lasa la racit, si cand este caldut,se baga la blender impreuna cu untul.
Se pune intr-o tavita , se niveleaza si se toarna -daca se doreste- un pic de unt topit la suprafata.Se da la frigider.Cand s-a intarit este gata.
Este altceva decat cel cumparat, nu au nimic in comun .Deosebit de gustos si sanatos.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii