Speli carnea si ficatul si le tai felii subtiri. Cureti ceapa si o tai solzisori. Intr-o cratita asezi in straturi subtiri slanina, ceapa, carne si ficat pina se termina toate ingredientele, apoi sarezi putin si torni apa. Acoperi cratita cu un capac si o introduci in cuptor. Coci timp de o ora,la foc mijlociu. Din cind in cind, scoti cratita si o scuturi cu miscari orizontale iar daca mai este nevoie, adaugi apa. Probezi daca e bine patrunsa carnea, apoi scoti cratita din cuptor si lasi la racit. A doua zi dai compozitia de doua ori prin masina de tocat, sarezi si piperezi amestecul dupa gust si il freci cu o lingura de lemn pina obtii o pasta.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii