Speli carnea si ficatul si le tai felii subtiri. Cureti ceapa si o tai solzisori. Intr-o cratita asezi in straturi subtiri slanina, ceapa, carne si ficat pina se termina toate ingredientele, apoi sarezi putin si torni apa. Acoperi cratita cu un capac si o introduci in cuptor. Coci timp de o ora,la foc mijlociu. Din cind in cind, scoti cratita si o scuturi cu miscari orizontale iar daca mai este nevoie, adaugi apa. Probezi daca e bine patrunsa carnea, apoi scoti cratita din cuptor si lasi la racit. A doua zi dai compozitia de doua ori prin masina de tocat, sarezi si piperezi amestecul dupa gust si il freci cu o lingura de lemn pina obtii o pasta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii