Speli carnea si ficatul si le tai felii subtiri. Cureti ceapa si o tai solzisori. Intr-o cratita asezi in straturi subtiri slanina, ceapa, carne si ficat pina se termina toate ingredientele, apoi sarezi putin si torni apa. Acoperi cratita cu un capac si o introduci in cuptor. Coci timp de o ora,la foc mijlociu. Din cind in cind, scoti cratita si o scuturi cu miscari orizontale iar daca mai este nevoie, adaugi apa. Probezi daca e bine patrunsa carnea, apoi scoti cratita din cuptor si lasi la racit. A doua zi dai compozitia de doua ori prin masina de tocat, sarezi si piperezi amestecul dupa gust si il freci cu o lingura de lemn pina obtii o pasta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii