Pate de ficat de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pate de ficat de casa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui
  • 2 cepe mari
  • 2 oua
  • 10 masline
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun la fiert ficateii si ceapa, se poate adauga si un cub delikat.

Separat se fierb ouale tari.

Se scot samburii de la masline.

Dupa ce s-au fiert ingredientele se scurge ceapa si se arunca, iar ficateii , ouale si maslinele si o parte din apa din cratita se pun la tocat (eu am folosit robot de bucatarie dupa ce au ajuns la 40 grade). Dupa ce s-a obtinut o pasta se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se mixeaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise