Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.
Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe razatoare si ceapa verde calita.
Se freaca bine cu telul sau se mixeaza, se condimenteaza si se da la rece, cam 30 minute.
Asezati pateul intr-un castronel sau se portioneaza direct pe farfurioare mai mici cu un sprit, se orneaza cu feliute de morcov fiert, verdeata si se stropeste cu putin ulei de masline.
Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii