autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Pate de masline

Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 martie 2009

Ingrediente
- 200 g de orez, - 300 ml supa de carne, - ceapa, - 100 g pasta de masline (masline fara sambure, facute piure cu blenderul), - 1 ou, - sare si piper alb, - 2 linguri de branza parmezan rasa, - faina, - paine fripta zdrobita (ca un pesmet), - ulei de masline, - bulion

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Faceti un Risotto cu un putina ceapa, bulion, 20 g de de piure de masline si putin ulei de masline. In cazul in care Risotto s-a racit se adaugti restul de piure de masline, un ou intreg si branza parmezan, piper alb si sare dupa gust.

Construiti bile din aceasta compozitie la fel de mari ca maslinele. Treceti-le prin faina, oul batut si pesmet.

Bilele rezultate se prajesc si se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pate de masline" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Degresam ouale si pe punem la fiert. Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le

8 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua umplute cu ton

Oua umplute cu ton

Ouale fierte,curatate,taiate in jumatati;intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare,piper,tonul

4 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Aceasta chiar ca e foarte interesanta!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

    Interesant.

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 200 g de orez
  • - 300 ml supa de carne
  • - ceapa
  • - 100 g pasta de masline (masline fara sambure
  • facute piure cu blenderul)
  • - 1 ou
  • - sare si piper alb
  • - 2 linguri de branza parmezan rasa
  • - faina
  • - paine fripta zdrobita (ca un pesmet)
  • - ulei de masline
  • - bulion

Raporteaza reteta

Retete
de MIHAILA ANCUTA ILEANA
Carbonara cu somon

Carbonara cu somon

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tort de lamaie si ciocolata

Tort de lamaie si ciocolata

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se aseaza aceasta compoztie intr-o forma de

1 vot    7 comentarii
1h
Torturi
Negresa

Negresa

Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul. Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul.

7 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Aceasta chiar ca e foarte interesanta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute in sos de maioneza