Se curata, se spala si se taie bucati mari ciupercile. Pe fundul unei cratite se pun doua lingurite de unt, cepele taiate in patru, ciupercile, ficatul taiat bucati mai mari si doua linguri de apa. Se acopera si se fierb incet, scuturind cratita din timp in timp. Cind nu mai ramine apa, se ia de la foc, se lasa sa se raceasca, apoi se da totul prin masina de tocat. Se pune untul intr-un castron si se freaca bine, adaugind ficatul si ciupercile tocate pina se obtine o pasta untoasa; se sareaza, se pipereaza si se pune pe o farfurie, netezind cu un cutit. Se garniseste cu felii de ou rascopt pe galbenusul carora se asaza o floricica facuta din maslina sau gogosar si o frunzulita de patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii