Pateu de morcovi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi (350 g)rasi pe razatoare mica
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 3-4 linguri de smantana (50 g)
  • 2 linguri ulei ( 25 g)
  • o ceapa mica tocata foarte marunt, 2 catei de usturoi tocati marunt , 1/2 lingurita suc de lamaie, 1/2 lingurita sare, marar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine pane se obtine o pasta cu care se ung tartinele care se orneaza cu bucatele de maslina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise