Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).
Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, zeama de lamaie, sucul de rosii (eu nu am pus) si condimentam.
Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii