autor:

kok miori

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 16 iunie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 16 iunie 2018

Ingrediente
Foi de malauah - aluat, 4pahare de faina, 1pahar si 1/4 de apa, putina sare, 200 gr de margarina-, cantitatea asta este ptr 16 foi mici de malaoh-noua ne ajunge jumatate din cantitate, sau foi de foietaj pe baza de margarina, 250 gr branza sarata-IAMATSU-16% grasime, 50 gr de masline verzi taiate fara samburi, mirodenii-zaatar cu susan, ptr toping, putina apa si susan

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

1 vot

Mod de preparare

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.

Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide.

Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie.

Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan.

Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor.

Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna.

Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri.

Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza vegana si masline verzi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Clatite cu branza

Clatite cu branza

Pentru umplutura putem folosi branza sarata (telemea), feta, branza de vaci proaspata, etc. Preparati

22 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Sufleu de branza cu brocoli

Sufleu de branza cu brocoli

1.Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.10 minute dupa care se scurge si se

1 vot    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

1 vot

Ingrediente

  • Foi de malauah - aluat
  • 4pahare de faina
  • 1pahar si 1/4 de apa
  • putina sare
  • 200 gr de margarina-
  • cantitatea asta este ptr 16 foi mici de malaoh-noua ne ajunge jumatate din cantitate
  • sau foi de foietaj pe baza de margarina
  • 250 gr branza sarata-IAMATSU-16% grasime
  • 50 gr de masline verzi taiate fara samburi
  • mirodenii-zaatar cu susan
  • ptr toping
  • putina apa si susan

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu brinza

Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
APERITIVE ANDI