Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.
Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine.
Intindem o foaie din foietaj destul de subtire cam de 1/2 de cm si impartim in bucati cat sa cuprinda branza si sa se poata inchide.
Se pune cate o lingura de amestec pe fiecare bucata de aluat si se impatureste si se pune pe o tava tapetata cu hartie.
Se ung cu o periuta inmuiata in apa si se presara putin susan.
Se coc la 180 de grade C, cam 20 de minute pana se rumenesc usor.
Sunt foarte gustoase si nimeni nu observa diferenta. Pofta buna.
Ptr aluatul de malaoh-se pun toate ingridentele in oala mixerului cu suport de carlig si se amesteca bine pana se formeaza aluatul-se imparte in doua si se intinde intr-o foaie foarte subtire si se imparte in fasii destul de late ptr pateuri.
Din acest aluat se pot face pite care se pot praji in tigaie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii