autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu branza

Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
1 aluat pentru foietal, 2 oua, 400 g branza, 4 pachete zahar vanilat, 1-2 lingurite gris, 100 g stafide (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza data pe razatoare cu ouale, se adauga zaharul vanilat, grisul si stafidele. Cu aceasta compozitie se umplu pateurile (taiate in prealabil din aluatul foietaj). Se impacheteaza, pe pun in tava si se dau la cuptorul bine incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Amestecam branza(eu am folosit telemea de capra) cu ouale,adugam smantana si grisul si amestecam

13 voturi    19 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Pateuri cu branza si marar

Pateuri cu branza si marar

Intrun bol amestecam branza, mararul si ouale. Intindem amestecul pe foaia de placinta si rulam cu

7 voturi    11 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2011

    Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Si eu am facut tot cu branza.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Aluatul foietaj, se gaseste de cumparatm in supermarket de tip ,,profi sau penny,, arata asa daca gasesti in magazin. Poate are cineva si reteta.

    • Fara foto

      vali , 04 martie 2009

      Cum se face aluatul foietaj?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat pentru foietal
  • 2 oua
  • 400 g branza
  • 4 pachete zahar vanilat
  • 1-2 lingurite gris
  • 100 g stafide (optional)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu visine sau cirese