autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu branza

Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
1 aluat pentru foietal, 2 oua, 400 g branza, 4 pachete zahar vanilat, 1-2 lingurite gris, 100 g stafide (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza data pe razatoare cu ouale, se adauga zaharul vanilat, grisul si stafidele. Cu aceasta compozitie se umplu pateurile (taiate in prealabil din aluatul foietaj). Se impacheteaza, pe pun in tava si se dau la cuptorul bine incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza de oi

Pateuri cu branza de oi

Intind cu sucitorul foaia de foietaj,tai fasii de 8-10cm, peste care asez gramajoare de branza de

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2011

    Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Si eu am facut tot cu branza.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Aluatul foietaj, se gaseste de cumparatm in supermarket de tip ,,profi sau penny,, arata asa daca gasesti in magazin. Poate are cineva si reteta.

    • Fara foto

      vali , 04 martie 2009

      Cum se face aluatul foietaj?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat pentru foietal
  • 2 oua
  • 400 g branza
  • 4 pachete zahar vanilat
  • 1-2 lingurite gris
  • 100 g stafide (optional)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinta cu mere