autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Pateuri cu branza

Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: constanta stoia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
1 aluat pentru foietal, 2 oua, 400 g branza, 4 pachete zahar vanilat, 1-2 lingurite gris, 100 g stafide (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Se amesteca branza data pe razatoare cu ouale, se adauga zaharul vanilat, grisul si stafidele. Cu aceasta compozitie se umplu pateurile (taiate in prealabil din aluatul foietaj). Se impacheteaza, pe pun in tava si se dau la cuptorul bine incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu branza FLUTURAS

Pateuri cu branza FLUTURAS

Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se

6 voturi    12 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Pateuri cu branza

Pateuri cu branza

Branza se amesteca bine cu untul si 2 oua intregi, dupa care se incorporeaza si cele 2 linguri de

4 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2011

    Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Si eu am facut tot cu branza.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 mai 2010

    Aluatul foietaj, se gaseste de cumparatm in supermarket de tip ,,profi sau penny,, arata asa daca gasesti in magazin. Poate are cineva si reteta.

    • Fara foto

      vali , 04 martie 2009

      Cum se face aluatul foietaj?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat pentru foietal
  • 2 oua
  • 400 g branza
  • 4 pachete zahar vanilat
  • 1-2 lingurite gris
  • 100 g stafide (optional)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Si eu pregatesc mereu ,folosesc branza sarata ,(telemea rasa,branza de burduf,cascaval,branza de vaci )...

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite cu branza de vaci, smantana si marar