Autor:
Ionutz (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 ianuarie 2010
Ingrediente
400 grame faina, 1/3 cub drojdie, 1 lingura margarina, 1/2 cana ulei, 1 cana apa calduta, 1/2 lingurita sare, , 200 grame sunca, 200 grame telemea
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 40 min
Mod de preparare
Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga margarina, si putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.
Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.
Se intinde o foaie si se taie rondele cu un pahar.
Peste rondela suport se aseaza o feliuta de sunca si una de telemea si se pune capacul dupa care se preseaza usor cu furculita pe margine.
Se tine la cuptorul preincalzit aproximativ 12 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri rotunde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.
35 voturi
3 comentarii
2h
Pieptul de pui se pune la fiert cu putina sare. Intre timp se pregateste sosul astfel: intr-un vas
3 voturi
11 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010
Eu am suprapus oua cercuri,intre care amasezat branza d oi amestecata cu ou, apoi am apasat cu un pahar mic.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010
Sunt foarte aspectuosi. Cred ca i foarte gustosi