Ingrediente
Pentru aluat:, 400 grame faina, 1/3 cub drojdie, 1 lingura margarina, 1/2 cana ulei, 1 cana apa calduta, 1/2 lingurita sare, , Pentru umplutura:, 2 oua, 40 grame masline negre, 200 grame sunca presata, 100 grame branza burduf
Dificultate: Medie | Timp: 2h
4 voturi
Mod de preparare
Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga margarina, si putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.
Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.
Umplutura:
Se bat ouale spuma peste care se adauga maslinele si sunca taiate cuburi mici si branza, si se amesteca
Asamblarea:
Se intinde o foaie de aluat si se taie discuri cu un castron cam de 150 mm diametru, in mijloc se pun 2 linguri de umplutura si se indoaie in doua aluatul si se preseaza cu furculita pe margini. Pateurile se ung cu galbenus de ou batut, inainte de a fi date la cuptorul incalzit cam pentru 15 minute.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Foarte frumoase si gustoase!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 mai 2010
Frumoase si gustoase, voi face si eu cu aluat foietaj.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 martie 2010
Foarte gustoase si executate foarte frumos.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 24 februarie 2010
Par a fi foarte bune!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2010
Delicioase