Pentru aluat
Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa si se lasa 30 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se pune sarea si se framanta si se adauga margarina, si putin ulei cat sa nu se lipeasca de masa.
Aluatul obtinut se tine cel putin 40 minute la frigider.
Umplutura:
Se bat ouale spuma peste care se adauga maslinele si sunca taiate cuburi mici si branza, si se amesteca
Asamblarea:
Se intinde o foaie de aluat si se taie discuri cu un castron cam de 150 mm diametru, in mijloc se pun 2 linguri de umplutura si se indoaie in doua aluatul si se preseaza cu furculita pe margini. Pateurile se ung cu galbenus de ou batut, inainte de a fi date la cuptorul incalzit cam pentru 15 minute.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii