Se bat 8 galbenusuri cu 350g. zahar pudra si 8 linguri apa pina volumul se dubleaza si devine o crema spumoasa. Separat se amesteca faina cu cacao si praful de copt care se incorporeaza in crema de mai sus,dupa care se adauga albusurile batute spuma. Se amesteca usor cu o spatula. Se tapeteaza o tava patrata cu ulei si faina in care se pune compozitia si se coace la foc mic 30 min. Se lasa sa se raceasca apoi se taie blatul in doua pe orizontal si se pune jumatate din crema intre foi. Prajitura se taie in patratele. Fiecare patratel se unge cu crema(cealalta jumatate) dupa care se da prin nuca de cocos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii