autor:

Fara foto

» » Aperitive

Patti

Autor: Diana Sima (Maestru bucatar)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana Sima (Maestru bucatar)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
5 cartofi medii, un ou, carne tocata 150 g, soia marunta 100 de grame, 2 cepe medii, un catel (un dinte) de usturoi, un morcov, sare, piper, boia iute, magiran, nucsoara, scortisoara, o lingura de bulion.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.
Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se aseaza cartoful cald in palma si se modeleaza dupa cum vedeti in poza, apoi adaugam o lingura de compozitie si impaturim cu grija. Dam galusca prin ou si o punem la prajit putin pe ambele parti. Aveti grija cand ridicati galustele din tigaie deoarece sunt moi. Se mai intaresc la racire.
Puteti mixa compozitia din interiorul galustei dupa cum va place.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Patti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cabanos invelit(imbracat)

Cabanos invelit(imbracat)

Cabanosul se taie( cresteaza) la capete in 6 in forma de stea apoi se caleste putin in ulei.Se lasa

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
DROB DE PUI

DROB DE PUI

Prajesc ficateii si ceapa dupa care le dau prin robot.Le amestec cu pieptul de pui,ouale,cascavalul

25 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Yura Kurmei , 28 aprilie 2015

    eu numai ce am gatito so prepar mmm gustos

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    E BUN CRED.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Interesanta reteta! Felicitari!

    • Fara foto

      Diana Sima (Maestru bucatar) , 13 iulie 2009

      Multumesc mirey

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      O reteta interesanta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • un ou
  • carne tocata 150 g
  • soia marunta 100 de grame
  • 2 cepe medii
  • un catel (un dinte) de usturoi
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • magiran
  • nucsoara
  • scortisoara
  • o lingura de bulion.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE DIN CARNE TOCATA DE CURCAN