autor:

» » Aperitive

Patti

Autor: Diana Sima (Maestru bucatar)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Diana Sima (Maestru bucatar)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 10 aprilie 2009

Ingrediente
5 cartofi medii, un ou, carne tocata 150 g, soia marunta 100 de grame, 2 cepe medii, un catel (un dinte) de usturoi, un morcov, sare, piper, boia iute, magiran, nucsoara, scortisoara, o lingura de bulion.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.
Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se aseaza cartoful cald in palma si se modeleaza dupa cum vedeti in poza, apoi adaugam o lingura de compozitie si impaturim cu grija. Dam galusca prin ou si o punem la prajit putin pe ambele parti. Aveti grija cand ridicati galustele din tigaie deoarece sunt moi. Se mai intaresc la racire.
Puteti mixa compozitia din interiorul galustei dupa cum va place.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Patti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii

  • Yura Kurmei , 28 aprilie 2015

    eu numai ce am gatito so prepar mmm gustos

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 august 2009

    E BUN CRED.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 august 2009

      Interesanta reteta! Felicitari!

    • Diana Sima (Maestru bucatar) , 13 iulie 2009

      Multumesc mirey

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      O reteta interesanta.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi medii
  • un ou
  • carne tocata 150 g
  • soia marunta 100 de grame
  • 2 cepe medii
  • un catel (un dinte) de usturoi
  • un morcov
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • magiran
  • nucsoara
  • scortisoara
  • o lingura de bulion.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) – reteta Turul Frantei Eurosport