Se fierbe soia si se da prin masina de tocat impreuna cu celelalte ingrediente, apoi se calesc bine intr-o tigaie de teflon cu putin ulei.
Cartofii se fierb in coaja, apoi se curata coaja, se zdrobesc bine si se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se aseaza cartoful cald in palma si se modeleaza dupa cum vedeti in poza, apoi adaugam o lingura de compozitie si impaturim cu grija. Dam galusca prin ou si o punem la prajit putin pe ambele parti. Aveti grija cand ridicati galustele din tigaie deoarece sunt moi. Se mai intaresc la racire.
Puteti mixa compozitia din interiorul galustei dupa cum va place.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii