Punem oul la fiert pentru 8’ (daca-l vreti tare, asa cum am procedat eu), apoi il transferam intr-un recipient cu apa rece.
Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Scoatem un polonic din apa in care au fiert pastele si pe restul le rasturnam intr-o strecuratoare.
Punem intr-o tigaie uleiul la incins, adaugam pasta de leurda si apa oprita de pe paste. Lasam sa dea un clocot si adaugam pastele. Amestecam si asezonam. Mai lasam putin daca este nevoie ,pana scade lichidul si luam de pe foc.
Transferam pastele in farfuria de servit. Curatam oul, il taiem pe lungime in 6 felii si il asezam peste paste, in mijlocul farfuriei.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii