autor:

geanina grigoras

» » Paste si pizza

Penne a ragu

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.



Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne a ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne Rigati cu legume

Penne Rigati cu legume

Pastele se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt gata se scurg de apa si se trec sub un jet de apa

6 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza cu iaurt

Pizza cu iaurt

Se framanta aluatul si se lasa la rece 2 ore. se intinde in tava aluatul, se unge cu sos de rosii,se

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nico , 09 noiembrie 2009

    penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Raporteaza reteta

Fara foto

nico

penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc Spaghete cu rosii, ciuperci si busuioc

Se pune apa intr-o cratita cu capac. Adaugam un praf de sare. Aducem apa de fierbere, punem spaghetele in apa si fierbem. Intre timp

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara reţetă simplă Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Spaghete cu chiftelute in sos picant