autor:

geanina grigoras

» » Paste si pizza

Penne a ragu

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci,50-60 g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.



Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne a ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu branza de capra,spanac si chilli

Paste cu branza de capra,spanac si chilli

1. Puneti pastele la fiert in apa cu sare care clocoteste. . 2.  Incalziti uleiul intr-o tigaie

10 voturi    0 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • nico , 09 noiembrie 2009

    penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci,50-60 g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Raporteaza reteta

nico

penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Retete

din Paste si pizza

Paste cu sos de sfecla rosie Paste cu sos de sfecla rosie

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele. Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem.

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fusilli cu pui si sos Fusilli cu pui si sos

Am fiert pastele cu putina sare. Am tăiat ceapa mărunt, ciupercile puțin mai mare și ardeiul. Pentru sos am tăiat pieptul de pui

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Paste a la Bucataras