autor:

geanina grigoras

» » Paste si pizza

Penne a ragu

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.



Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne a ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu blat din iaurt grecesc

Pizza cu blat din iaurt grecesc

M-am inspirat din reteta pentru blat http://www.gustos.ro/sfaturi-culinare/sfaturi-practice/cum-sa-faci-un-aluat-de-pizza-cu-doar-trei-ingrediente.html Cuptorul

5 voturi    4 comentarii
25 min
Paste si pizza
Spaghete cu Bacon

Spaghete cu Bacon

Se pun saghetele pe foc conform instructiunilor de pe pachet, eu adaug putina sare in apa si putin

2 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nico , 09 noiembrie 2009

    penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Raporteaza reteta

Fara foto

nico

penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mac and Cheese