autor:

geanina grigoras

» » Paste si pizza

Penne a ragu

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.



Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne a ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se toaca marunt usturoiul,morcovul si ceapa sau prazul,dupa care se pune uleiul intro cratita la

9 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza
Ravioli cu carne si sos de rosii

Ravioli cu carne si sos de rosii

Se toaca marunt ceapa si se caleste in ulei. Se adauga carnea tocata, se amesteca, punem o cescuta

2 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nico , 09 noiembrie 2009

    penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Raporteaza reteta

Fara foto

nico

penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
pizza capriciosa