autor:

geanina grigoras

» » Paste si pizza

Penne a ragu

Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: geanina grigoras (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 23 mai 2009

Ingrediente
500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si cand fierbe apa se adauga pennele si se lasa sa fiarba, intre timp cat fierb pennele se face sosul.se pune cate putin din sucurile ragu arabiata si amatriciana, ciupercile, maslinele, sunculita afumata taiata matunt si usturoiul taiat in patru si se lasa un pic pe foc sa se amestece bine toate ingredientele.



Cand au fiert pastele se sgurg de apa si se adauga untul sau branza topita si se amesteca sa se topeasca untul sau branza topita, apoi adaugam sosul ragu facut inainte. Se pot servi cu branza parmegiano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne a ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei si apoi se scurg. Separat se prajeste o ceapa. Cind ceapa

3 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete cu sos din carne de pui

Spaghete cu sos din carne de pui

Sosul din carne de pui se face astfel: Se curata legumele, se spala si se dau prin robotul de bucatarie. Intr-o

24 voturi    11 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    nico , 09 noiembrie 2009

    penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g paste penne,suc ragu arabiata,suc amatriciana(sau ce sucuri vreti sa puneti)100 g ciuperci, g masline,un catel de usutoi,50 g sunculita afumata,unt sau branza topita.

Raporteaza reteta

Fara foto

nico

penne al ragù sunt cu totul altceva.....intai se face ragù, cu ceapa, morcovi, sedano(nu stiu cum ii spune in romaneste)care se calesc, apoi se adauga carne macinata iar cand aceasta se schimba la culoare se pune suc de rosii sau conserva de rosii...se fierbe cel putin o ora... ciuperci, unt, masline, branza topita,sunculita??? unde ai gasit reteta asta....??? nu exista!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste tricolore cu masline si sos Paste tricolore cu masline si sos

Ceapa se taie mărunt, morcovul se dă pe răzătoarea mare, măslinele se curăţă de sâmburi şi se taie mărunt. Pastele

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos Spaghete negre cu cerneală de sepie cu creveti in sos de cocos

Punem spaghetele intr-o cratita cu apa sarata si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj. Se spala crevetii, se scurg si se sterg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu fructe de mare