Ingrediente
Ingrediente: 1 ceapa rosie, , 3 catei de usturoi, , 1 legatura zarzavat pentru supa (morcov + patrunjel + telina), , 1-2 ardei iuti rosii, , 4 linguri ulei de masline, , 500 ml rosii decojite (din conserva) taiate maruntel, , 1 legatura patrunjel, , 1 legatura busuioc, , sare, , piper macinat, , 1 varf de cutit zahar, , 500 penne (macaroane scurte).
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
2 voturi
Mod de preparare
Atentie la ardeii iuti! \"Focul\" produs de ei nu poate fi stins cu apa. Sunt \"diabolic\" de iuti si chiar cei mai iscusiti bucatari trebuie sa-i foloseasca cu masura (semintele, extrem de piscacioase, trebuie inlaturate). Sunt cunoscuti si consumati peste tot in lume - pe continentul nostru, mai cu seama in sud si sud-est. Se pun in borcane pentru iarna, produc pofta de mancare, stimuleaza digestia si contin o cantitate mare de vitamina C. Nu ataca mucoasa stomacului, ci mai degraba o menajeaza.