autor:

Trincuci Luiza

» » Paste si pizza

Penne Carbonara

Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Trincuci Luiza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 februarie 2010

Ingrediente
400gr penne, 200gr muschi porc file(de preferat afumat), 200gr smanta, 100gr iaurt gras, 50gr vegeta(25gr pentru fiert paste si 25gr pentru sos), piper, sare, ulei, o lingura unt, oregano, boia, curry, usturoi granulat(dupa gust), 50gr branza hohlland razuita, 20gr parmezan razuit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pune pene la fiert cu un varf de cutit de sare si ulei.Spre final se adauga veeta pentru culoare si aroma.Se pun sub jetul de apa rece si se strecoara.Se taie muschiuletul fasii si se pune la prajit in unt.Se amesteca intr-un bol iaurtul cu smantana,piperul,oregano,curry,boia,usturoiul granulat si vegeta si se toarna peste muschiuletul prajit amestecandu-se pana capata o culoare aurie.toata compozitia se pune intr-o craticioara mai mare(daca aveti una teflonata puteti prepara direct in ea) si se pun si pennele amestecandu-se bine.Cand sunt gata se aseaza pe farfurie si se presara branza si parmezanul razuit.O delicatese!Sunt preferatele mele!
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne Carbonara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Penne gratinate

Penne gratinate

Preparare: fierbem pastele in apa sarata. Cand sunt fierte pe jumatate adaugam si cartofii si dovlecelul

20 voturi    4 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 09 februarie 2012

    mi-ai facut mare pofta si acum ma apuc de gatit reteta ta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Bune, bune de tot.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

16 voturi

Ingrediente

  • 400gr penne
  • 200gr muschi porc file(de preferat afumat)
  • 200gr smanta
  • 100gr iaurt gras
  • 50gr vegeta(25gr pentru fiert paste si 25gr pentru sos)
  • piper
  • sare
  • ulei
  • o lingura unt
  • oregano
  • boia
  • curry
  • usturoi granulat(dupa gust)
  • 50gr branza hohlland razuita
  • 20gr parmezan razuit

Raporteaza reteta

Retete
de Trincuci Luiza
Tort diplomat special

Tort diplomat special

Este simplu de preparat si foarte delicios!! Pentru inceput bateti frisca si da-ti-o la rece.Apoi

3 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse
Pui cu legume si sos de smantana

Pui cu legume si sos de smantana

Este o mancare usoara de seara care nu necesita multe pregatiri. Se ung pulpele cu ulei si se presara

3 voturi    4 comentarii
2h
Fripturi
Fasolica batuta

Fasolica batuta

Pentru ca sunt olteanca nu trebuia sa lipseasca fasolea din meniu!Se pune fasolica la fiert cu morcovul

5 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Marian (Chef de cuisine)

mi-ai facut mare pofta si acum ma apuc de gatit reteta ta!

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spaghetti cu praz, mazare si pesto