Spaghete carbonara rețetă
Se pun penne-le la fiert cu un varf de cutit de sare si ulei.Spre final se adauga vegeta pentru culoare si aroma.Se pun sub jetul de apa rece si se strecoara.
Se taie muschiuletul fasii si se pune la prajit in unt.
Se amesteca intr-un bol iaurtul cu smantana,piperul,oregano,curry,boia,usturoiul granulat si vegeta si se toarna peste muschiuletul prajit amestecandu-se pana capata o culoare aurie.toata compozitia se pune intr-o craticioara mai mare(daca aveti una teflonata puteti prepara direct in ea) si se pun si pennele amestecandu-se bine.
Cand sunt gata se aseaza pe farfurie si se presara branza si parmezanul razuit.
O delicatesa!Sunt preferatele mele!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii