autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Penne cu fileuri de sardele

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
160 g macaroane scurte - penne, sare, 2 dovlecei, 2 ardei grasi, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 lingurite ulei, piper, 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa), 1 lingura cimbru maruntit, 4 fileuri de sardele (din conserva), 2 lingurite capere.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu fileuri de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
paste cu afumatura si sos roz

paste cu afumatura si sos roz

pieptul ,kaiserul se toaca in cubulete si se prajesc in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate

5 voturi    6 comentarii
45 min
Paste si pizza
Penne cu sos de rosii si bacon

Penne cu sos de rosii si bacon

Mod de preparare Se pune apa intr-un vas la fiert. Se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 160 g macaroane scurte - penne
  • sare
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei
  • piper
  • 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa)
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite capere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Taietei Chinezesti