autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Penne cu fileuri de sardele

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 aprilie 2005

Ingrediente
160 g macaroane scurte - penne, sare, 2 dovlecei, 2 ardei grasi, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 2 lingurite ulei, piper, 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa), 1 lingura cimbru maruntit, 4 fileuri de sardele (din conserva), 2 lingurite capere.,

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne cu fileuri de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza

Pizza

Se amesteca drojdia cu zaharul, 3-4 linguri de apa calduta si 3 linguri de faina, se formeaza o maia

1 vot    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Paste cu pui in sos la cuptor

Paste cu pui in sos la cuptor

Spalam pieptul de pui si il tamponam cu un servet. Il taiem fasii lunguiete, apoi cubulete potrivit

6 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 160 g macaroane scurte - penne
  • sare
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei
  • piper
  • 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa)
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite capere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza cu bacon