Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor de pe pachet, strecuram si pastram deoparte. Scoatem pieptul de la un pui ce l-am pregatit la cuptor si rupem carnea in bucatele potrivite, iar ciupercile taiem marunt. Intr-o cratita cu ulei punem sa rumeneasca 1 min. usturoiul si partea alba de la cepe verzi tocate marunt, adaugam pieptul, ciupercile si smantana si amestecam timp de 3-4 min. Adaugam nucusoara, coarja de lamaie, busuiocul, piper si sare dupa gust si lasam inca 2-3 min. Daca e nevoie putem sa mai subtiem cu putina apa calda sau lapte, dupa dorinta. Stingem focul si adaugam sosul de pui la paste, amestecam bine si lasam 4-5min. sa se intrepatrunda bine aromele. Aceasta reteta e pentru doua persoane si se serveste cu partea verde de la cepe maruntit fin si branza parmezan rasa deasupra pastelor. Va urez pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii