Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor de pe pachet, strecuram si pastram deoparte. Scoatem pieptul de la un pui ce l-am pregatit la cuptor si rupem carnea in bucatele potrivite, iar ciupercile taiem marunt. Intr-o cratita cu ulei punem sa rumeneasca 1 min. usturoiul si partea alba de la cepe verzi tocate marunt, adaugam pieptul, ciupercile si smantana si amestecam timp de 3-4 min. Adaugam nucusoara, coarja de lamaie, busuiocul, piper si sare dupa gust si lasam inca 2-3 min. Daca e nevoie putem sa mai subtiem cu putina apa calda sau lapte, dupa dorinta. Stingem focul si adaugam sosul de pui la paste, amestecam bine si lasam 4-5min. sa se intrepatrunda bine aromele. Aceasta reteta e pentru doua persoane si se serveste cu partea verde de la cepe maruntit fin si branza parmezan rasa deasupra pastelor. Va urez pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii