Se fierb pastele al dente (la 100 gr paste 1 l de apa). Se pune apa la fiert cu sare si putin ulei pentru a nu se lipi pastele intre ele. Pastele se adauga cand incepe apa sa fiarba. Se fierb fara capac si la foc mai mic. Se pun apoi in strecuratoare si se clatesc cu apa rece si se amesteca cu putin ulei. Ceapa taiata marunt se caleste in putin ulei. Se adauga usturoiul zdrobit si se mai caleste. Apoi se adauga pe rand carnea taiata fasii groase de un deget, morcovul dat prin razatoarea mare sau taiat bastonase, surimi taiate cuburi mari, ardeiul taiat fasii si se caleste dupa fiecare. In alt vas se pun pe foc rosiile decojite si date prin masina impreuna cu oregano, cimbru si lingura de bullion. Se lasa pana se leaga un sos mai gros. Se aseaza pe farfurii pastele, deasupra legumele cu carnea, peste ele sosul de rosii si deasupra parmesan si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii