Rosiile proaspete se oparesc timp de cateva secunde in apa fierbinte, dupa care se decojesc si se taie cubulete.
Ceapa se taie solzisori iar usturoiul rondele si se calesc in ulei pentru cateva minute intr-o tigaie inalta.
La ceapa si usturoi se adauga rosiile, sosul de soia, ardeiul iute si piperul dupa gust. Se mentine la foc mic timp de 10 minute ( se amesteca des ) dupa care se adauga busuiocul, oregano, caperele, faina si sarea ( nu in cantitate foarte mare deoarece caprele murate si parmezanul contin destul de multa sare ). Se mai lasa pe foc timp de 5 minute, mestecandu-se in continuu.
In timp ce preparam sosul de mai sus, punem la fiert si pastele,acestea trebuind sa fie fierte
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii