autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane, , sare,, 2 dovlecei, , 2 ardei grasi, , 2 cepe, , 2 catei de usturoi, , 2 lingurite ulei, , piper, , 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa), , 1 lingura cimbru maruntit, , 4 fileuri de sardele (din conserva), , 2 lingurite capere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
tagliatelle cu somon afumat

tagliatelle cu somon afumat

Intr-o tigaie calim intr-o lingura de ulei usturoiul si ceapa ,dar fara sa se coloreze,adaugam somonul

1 vot    5 comentarii
20 min
Paste si pizza
Penne Carbonara rețetă cu smântână

Penne Carbonara rețetă cu smântână

Se pun penne-le la fiert cu un varf de cutit de sare si ulei.Spre final se adauga vegeta pentru culoare

16 voturi    2 comentarii
45 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane
  • sare,
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei
  • piper
  • 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa)
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite capere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasagnette cu sos de carne