autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane, , sare,, 2 dovlecei, , 2 ardei grasi, , 2 cepe, , 2 catei de usturoi, , 2 lingurite ulei, , piper, , 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa), , 1 lingura cimbru maruntit, , 4 fileuri de sardele (din conserva), , 2 lingurite capere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete bolognese

Spaghete bolognese

Se fierb spaghetele.Intre timp caliti ceapa taiata marunt si apoi adugati si carnea.Dupa ce s-a facut

13 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Paste cu pui

Paste cu pui

Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins

4 voturi    9 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane
  • sare,
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite ulei
  • piper
  • 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa)
  • 1 lingura cimbru maruntit
  • 4 fileuri de sardele (din conserva)
  • 2 lingurite capere.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
TAGLIATELLE ALFREDO