Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane, , sare,, 2 dovlecei, , 2 ardei grasi, , 2 cepe, , 2 catei de usturoi, , 2 lingurite ulei, , piper, , 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa), , 1 lingura cimbru maruntit, , 4 fileuri de sardele (din conserva), , 2 lingurite capere.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.