Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane,
  • sare,
  • 2 dovlecei,
  • 2 ardei grasi,
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 lingurite ulei,
  • piper,
  • 10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa),
  • 1 lingura cimbru maruntit,
  • 4 fileuri de sardele (din conserva),
  • 2 lingurite capere.

Mod de preparare

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc