autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Penne rigate cu tocanita

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Ingrediente
500 g carne de porc, 200 g carne de vitel, 1 pachet penne rigate, 1 ceapa, 1 rosie mare, 1 ardei gras, 2 linguri ulei de masline, patrunjel verde, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina depaseste carnea. Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc domol cam o ora.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga.
Cand toate sunt fierte, asezam pe farfurie o portie de penne rigate , o portie de tocanita si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu tocanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust) si uleiul de masline.In oala de presiune

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Friptura de curcan la cuptor

Friptura de curcan la cuptor

Pulpa de curcan o spalam si o taiem cam in trei bucati. Ceapa si usturoiul verde le spalam bine

35 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Si noua ne plac pastele, mai ales lui Alex. El foloseste fusilli si sos bolognese, dar pana la urma tot cam acolo ajunge. In loc de ardei pune brocoli.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Delicioase si apetisante!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Ce bunatate...yumi,yumi, vin si eu la o portie.*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    O portie de pasete nu le refuz niciodata,iar ale tale arata tare bine,si imi place si combinatia.*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 1 pachet penne rigate
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioase si apetisante!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piftie de vita