autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Penne rigate cu tocanita

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 septembrie 2010

Ingrediente
500 g carne de porc, 200 g carne de vitel, 1 pachet penne rigate, 1 ceapa, 1 rosie mare, 1 ardei gras, 2 linguri ulei de masline, patrunjel verde, sare, piper, boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici.
Ceapa se curata si se taie marunt , impreuna cu ardeiul.
Se pun putin la calit in ulei pina devine ceapa sticloasa.
Rosia se taie cubulete si se adauga peste ceapa, invartind in compozitie cateva minute.
Adaugam carnea taiata , asezonam si adaugam apa pina depaseste carnea. Acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc domol cam o ora.
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe punga.
Cand toate sunt fierte, asezam pe farfurie o portie de penne rigate , o portie de tocanita si deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu tocanita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Se presara sare peste fiecare fileu de pui. Daca sunt prea groase se bat putin cu ciocanul pentru

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmale cu carne de porc si varza acra in dovleac

Sarmalele sunt nelipsite pe masa de sarbatori, iar daca le fierbeti in dovleac va veti bucura de

17 voturi    10 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine):

    Si noua ne plac pastele, mai ales lui Alex. El foloseste fusilli si sos bolognese, dar pana la urma tot cam acolo ajunge. In loc de ardei pune brocoli.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 05 septembrie 2010

    Delicioase si apetisante!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2010

    Ce bunatate...yumi,yumi, vin si eu la o portie.*****

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

    O portie de pasete nu le refuz niciodata,iar ale tale arata tare bine,si imi place si combinatia.*****

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2010

      Cred ca este o bunatate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 200 g carne de vitel
  • 1 pachet penne rigate
  • 1 ceapa
  • 1 rosie mare
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicioase si apetisante!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pasare inabusiti