autor:

Carp Elena Loredana

» » Paste si pizza

Penne

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
ingrediente, paste penne 300gr, ciuperci 300gr, piept de pui 300gr, ardei gras rosu si galben, o rosie, smantana 4 lg, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Pieptul taiat cubulete se pune la sotat in putin ulei se adauga cupercile taiate lame,rondelele de ardei se sareaza si se soteaza incontinuare(daca este nevoie mai adaugati un pic de apa).Se adauga smantana se condimenteaza apoi se adauga pastele fierte si scurse de apa.Se mai tine pe foc cateva minute amestecandu-se usor iar aproape de final se adauga rosiile (partea tare)taiate cubulete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Penne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Penne colorate cu legume

Penne colorate cu legume

-Se fierb pastele în apă și puțină sare aproximativ 11 minute (exact cum sunt instrucțiunile

5 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene
Penne cu piept de pui si ciuperci

Penne cu piept de pui si ciuperci

Punem ciupercile cu 30 min. inainte la inmuiat in apa. Intre timp fierbem pastele comform instructiunilor

14 voturi    1 comentariu
45 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

    Reţete e ok, cine vrea o face altfel. Eu spre exemplu aş fierbe mai mult piepul de pui(aşa sunt pensionarii, nu prea au cu ce mesteca)

  • motosca mariana

    motosca mariana (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Partea tare este ok. Ca si aspect rosiile pot face parte din decor. Ca si ingredient rosia inlocuieste o salata. Te-ai gandit la asta? Foarte tare! Sunt mandra de tine. Tine-o tot asa. Bafta

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Imi place reteta ta.Ar merge si putin cascaval sau branza topita...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

      Un pic cam grea la stomac!!!

    • Carp Elena Loredana

      Carp Elena Loredana (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2009

      Sidy, Albandra, cu siguranta am sa incerc amandoua variante... pastele sunt preferatele mele!

    • Albandra

      Albandra (Chef de cuisine) , 12 martie 2009

      Eu fac pennele cu sos de rosii in care pun diferite mezeluri si ciuperci si le dau apoi la cuptor cu mult cascaval....Sunt delicioase! Incercati.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Penne cu brinza si marer ( plus un pic de sunculita prajita) ai facut ? Sunt minunate !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • ingrediente
  • paste penne 300gr
  • ciuperci 300gr
  • piept de pui 300gr
  • ardei gras rosu si galben
  • o rosie
  • smantana 4 lg
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

93 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Reţete e ok, cine vrea o face altfel. Eu spre exemplu aş fierbe mai mult piepul de pui(aşa sunt pensionarii, nu prea au cu ce mesteca)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu bacon, ciuperci si pesto