Se pune pe fundul borcanului 2-3 fire de marar, cimbru, hrean, boabe de piper, boabele de la un porumb.
Se aseaza pepenii, din cand in cand adaugandu-se hrean, frunze de telina, foi de dafin.
La urma se pune marar si crengute de cimbru.
Pentru saramura : se incalzeste apa, la 1 litru apa se pune o lingura de lemn sare de muraturi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii