Se pune pe fundul borcanului 2-3 fire de marar, cimbru, hrean, boabe de piper, boabele de la un porumb.
Se aseaza pepenii, din cand in cand adaugandu-se hrean, frunze de telina, foi de dafin.
La urma se pune marar si crengute de cimbru.
Pentru saramura : se incalzeste apa, la 1 litru apa se pune o lingura de lemn sare de muraturi.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii