autor:

paviasi

» » Aperitive

Peperoni ripieni

Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: paviasi (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 mai 2010

Ingrediente
Pt.10portii, Ardei gras,10 bucati,aprox.2kg(ardei mari,galbeni verzi rosii), Piept pui, os si piele,0,800kg, Ceapa uscata si verde,0,400kg, Busuioc verde,0,030kg, Coriandru verde,0,0030kg, Pinolli(seminte de pin),Puteti inlocui cu seminte de floarea soarelui miez,0,150kg, Suc de rosii 0.500kg, 1 catel de usturoi optional,, Orez,0,500kg, Gogosari in otet,0,100kg, Mozzarella 0,500kg, Ulei de masline 0,050 L, Sare,, Vin alb sec,0,050 L

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatire:
Ardeii se spala,se taie pe lungime si li se scot cotoarele
Ceapa uscata si cea verde,se toaca fin.
Busuiocul si coriandrul verde se toaca.
Pieptul de pui se toaca in blender,dar se poate toca la
cutit,dupa parerea mea fiind mai gustos.
Sucul de rosii daca este concentrat se dilueaza cu 2-3 linguri de apa.
Mozzarela o taiati in 20 de bucati egale.
Usturoiul se curata si se zdrobeste.
Preparare:
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,punem apoi,carnea de pui tocata,
ceapa,usturoiul,busuiocul,coriandrul,pinolli,vinul si se condimenteaza cu sare si piper.Se inabusa 15min,dupa care se adauga sucul de rosii.
Separat se fierbe orezul,sa ramana al dente.
Amestecati orezul cu sosul din tigaie.
Ardeii asezatii intr-o tava,cu scobitura in sus,umpletii cu amestecul descris mai sus.Faceti un varf din umplutura.Pe fiecare ardei puneti o felie de mozzarela,deasupra ei o bucatica de gogosar rosu.
Dati tava la cuptorul incins in prealabil,30de min.Dupa ce-i scoateti,presarati oregano.

Servire:
Ardeii umpluti,caci asta este traducerea din italiana,reprezinta o gustare calda si se pot servi la mese festive pentru ca arata foarte frumos.Pot fi serviti si ca fel de baza,doi la portie,cu extra sos daca doriti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peperoni ripieni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Taiem cubulete mezelurile, ciupercile si ardeiul. Dam cascavalul pe razatoarea. Adaugam ouale batute

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Foarte buna reteta.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 30 mai 2010

    Buna reteta si frumos prezentata.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 29 mai 2010

    Imi place reteta dumneavoastra! Chiar as vrea sa gust.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pt.10portii
  • Ardei gras,10 bucati,aprox.2kg(ardei mari,galbeni verzi rosii)
  • Piept pui, os si piele,0,800kg
  • Ceapa uscata si verde,0,400kg
  • Busuioc verde,0,030kg
  • Coriandru verde,0,0030kg
  • Pinolli(seminte de pin),Puteti inlocui cu seminte de floarea soarelui miez,0,150kg
  • Suc de rosii 0.500kg
  • 1 catel de usturoi optional,
  • Orez,0,500kg
  • Gogosari in otet,0,100kg
  • Mozzarella 0,500kg
  • Ulei de masline 0,050 L
  • Sare,
  • Vin alb sec,0,050 L

Raporteaza reteta

Retete
de paviasi
Placinta Dobrogeana

Placinta Dobrogeana

Nu am o reteta proprizisa a placintei ci un mod de preparare,pentru ca nu avem fiecare din noi,tavi

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje
Pui taranesc

Pui taranesc

Pentru acest preparat avem nevoie de oale de lut sau yena, pentru gratinat,se poate prepara si intr

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Fructe  caramel

Fructe caramel

Toate fructele pe care le puteti gasi,inclusiv fructe exotice si din compoturi,se taie cuburi mari.Intr

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna reteta.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob de pui cu verdeata