Pregatire:
Ardeii se spala,se taie pe lungime si li se scot cotoarele
Ceapa uscata si cea verde,se toaca fin.
Busuiocul si coriandrul verde se toaca.
Pieptul de pui se toaca in blender,dar se poate toca la
cutit,dupa parerea mea fiind mai gustos.
Sucul de rosii daca este concentrat se dilueaza cu 2-3 linguri de apa.
Mozzarela o taiati in 20 de bucati egale.
Usturoiul se curata si se zdrobeste.
Preparare:
Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,punem apoi,carnea de pui tocata,
ceapa,usturoiul,busuiocul,coriandrul,pinolli,vinul si se condimenteaza cu sare si piper.Se inabusa 15min,dupa care se adauga sucul de rosii.
Separat se fierbe orezul,sa ramana al dente.
Amestecati orezul cu sosul din tigaie.
Ardeii asezatii intr-o tava,cu scobitura in sus,umpletii cu amestecul descris mai sus.Faceti un varf din umplutura.Pe fiecare ardei puneti o felie de mozzarela,deasupra ei o bucatica de gogosar rosu.
Dati tava la cuptorul incins in prealabil,30de min.Dupa ce-i scoateti,presarati oregano.
Servire:
Ardeii umpluti,caci asta este traducerea din italiana,reprezinta o gustare calda si se pot servi la mese festive pentru ca arata foarte frumos.Pot fi serviti si ca fel de baza,doi la portie,cu extra sos daca doriti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii