Pere in sos de vin (ptr. un borcan de 1,5l)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pere mari
  • sucul de la o lamaie
  • 400ml vin alb sec
  • 125g zahar
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingura amestec boabe de piper verde
  • negru si rosu
  • cateva picaturi sos picant Tabasco
  • 3 cuisoare
  • 1/4 lingurita anason macinat
  • 1/2 lingurita cardamom macinat

Mod de preparare

Se decojesc perele si se stropesc imediat cu suc de lamaie.Se da in fiert vinul cu zaharul,400ml apa si mirodeniile.Se pun perele inauntru si se mai fierbe 2 minute.

Se scot perele din zeama si se asaza in borcanul clatit cu apa fierbinte;se toarna deasupra zeama.

Borcanul se inchide ermetic.Poate fi consumat intr-o luna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise