autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Perişoare din peste cu sos tomat

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 3 kg peste, 150 g ceapa, 4 ouă, 250 ml ulei, 100 g gris, 150 g faină, 1 legatura pătrunjel verde, sare, piper macinat, 1 kg sos tomat.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pestele se decongeleaza, se eviscereaza, se spala, se dezoseaza (fileteaza), se decapiteaza si se taie in bucati mici. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt, apoi se inabusa in 50 ml ulei si se raceste. Pestele se amesteca cu ceapa si se trece prin masina de tocat carne cu sita fina. Pasta obtinuta se amesteca cu ouale batute spuma, grisul, piperul macinat, patrunjelul verde, sare, obtinind o pasta omogena din care se modeleaza perisoare de forma rotunda, cate 4-5 bucati la portie. Cind sunt gata portionate, se trec prin faina si se prajesc in uleiul infierbintat, dupa care se asaza intr-o tava cu sos tomat si se introduc in cuptor pentru cca 5-10 minute, pentru gratinare. Se servesc calde, portia de perisoare cu sosul tomat respectiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perişoare din peste cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Ardei umpluti cu peste

Ardei umpluti cu peste

Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de

12 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon pe pat de orez, la cuptor

Somon pe pat de orez, la cuptor

Am facut un sos de mustar in care am pus putin tarhon. Am aranjat orezul intr-un vas rezistent (pe

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 3 kg peste
  • 150 g ceapa
  • 4 ouă
  • 250 ml ulei
  • 100 g gris
  • 150 g faină
  • 1 legatura pătrunjel verde
  • sare
  • piper macinat
  • 1 kg sos tomat.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Pește Teriyaki
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania