autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos de ceapa si bulion

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
*Perisoarele, , *500 gr de carne tocata de porc, *1/2 franzela, *100 ml lapte, *1 lingura cu virf de patrunjel verde tocat, *1 catel mare de usturoi dat pe razuitoare, *1/4 ceapa taiata foarte marunt, *1 ou crud, *sare,piper., *ulei pentru prajit., , , , *sos, , *200 ml bulion, *1 ceapa mare, *100 ml vin alb de masa, *1 catel mare de usturoi, *2 foi de dafin, *sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele.

*Se amesteca toate ingredientele in ordinea de mai sus , formam perisoarele cu ajutorul unei lingurite pentru a iesii toate aceeasi marime.
*Intr-un platou presaram cu pesmet(asa am pus eu ,puteti pune si faina,asta este pentru a nu se lipi perisoarele)
*se prajesc in ulei incins pe toate partile.
*le scoatem intr-o farfurie si le dam deoparte.

*Pregatim sosul in felul urmator.

* In uleiul ramas adaugam ceapa o taiem foarte marunt si o calim.
Scoatem in cana mixerului unde o mixam .
*Uleiul ramas in cratita il aruncam si adaugam:
-perisoarele
-catelul de usturoi razuit
-foile de dafin
-ceapa mixata
-vinul
-1 cana cu apa
-sare,pìper dupa gust


*Lasam sa fiarba 5 minute ,apoi adaugam bulionul si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute ,la foc mic si amestecam din cind in cind ca sa nu se lipeasca.
*Putem servi cu salata sau cartofi prajiti.
*Pentru desert ,pepene rosu.

Pofta buna!
*
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de ceapa si bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cus Cus cu Piept de Pui Picant

Cus Cus cu Piept de Pui Picant

Cus cus-ul se prepara dupa instructiuni (mai intai se caleste si apoi se fierbe). Dupa ce l-ati pus

5 voturi    6 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

Pulpe de pui cu rosii cherry la cuptor

Am inceput cu pulpitele de pui pe care le-am spalat si le-am curatat bine de puful ramas. Le-am pudrat

3 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Ce pofta mi-ai facut!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Tare bun, eu il servesc cu taitei de orez.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Un deliciu si prezentare deosebita asa cum ne-ai obisnuit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      ti-au iesit super!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      mersii,,,adevarul este ca sunt foarte bune.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Mi-a placut reteta, mi-a placut cum ai prezentat-o, sper ca imi va placea si cand voi gusta , preparutul, atunci cand voi reusi sa-l gatesc,. Reteta salvataaaa !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Apetisante!!!*****

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Superrr bun!! si foarte aromat!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Ce bine arata perisoarele ! cred ca sunt grozave. *****

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      yam yam ce bine arata ,deja imi este pofta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O bunatate...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Tare bune,este preferata mea.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte gustos si arata si tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • *Perisoarele
  • *500 gr de carne tocata de porc
  • *1/2 franzela
  • *100 ml lapte
  • *1 lingura cu virf de patrunjel verde tocat
  • *1 catel mare de usturoi dat pe razuitoare
  • *1/4 ceapa taiata foarte marunt
  • *1 ou crud
  • *sare,piper.
  • *ulei pentru prajit.
  • *sos
  • *200 ml bulion
  • *1 ceapa mare
  • *100 ml vin alb de masa
  • *1 catel mare de usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu stroganoff de vitel