autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos de ceapa si bulion

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
*Perisoarele, , *500 gr de carne tocata de porc, *1/2 franzela, *100 ml lapte, *1 lingura cu virf de patrunjel verde tocat, *1 catel mare de usturoi dat pe razuitoare, *1/4 ceapa taiata foarte marunt, *1 ou crud, *sare,piper., *ulei pentru prajit., , , , *sos, , *200 ml bulion, *1 ceapa mare, *100 ml vin alb de masa, *1 catel mare de usturoi, *2 foi de dafin, *sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

24 voturi

Mod de preparare

*Pinea se pune la inmuiat in lapte cu 5 minute ininte de a incepe cu perisoarele.

*Se amesteca toate ingredientele in ordinea de mai sus , formam perisoarele cu ajutorul unei lingurite pentru a iesii toate aceeasi marime.
*Intr-un platou presaram cu pesmet(asa am pus eu ,puteti pune si faina,asta este pentru a nu se lipi perisoarele)
*se prajesc in ulei incins pe toate partile.
*le scoatem intr-o farfurie si le dam deoparte.

*Pregatim sosul in felul urmator.

* In uleiul ramas adaugam ceapa o taiem foarte marunt si o calim.
Scoatem in cana mixerului unde o mixam .
*Uleiul ramas in cratita il aruncam si adaugam:
-perisoarele
-catelul de usturoi razuit
-foile de dafin
-ceapa mixata
-vinul
-1 cana cu apa
-sare,pìper dupa gust


*Lasam sa fiarba 5 minute ,apoi adaugam bulionul si lasam sa fiarba inca 15-20 de minute ,la foc mic si amestecam din cind in cind ca sa nu se lipeasca.
*Putem servi cu salata sau cartofi prajiti.
*Pentru desert ,pepene rosu.

Pofta buna!
*
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos de ceapa si bulion" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Couscousul se opareste cu supa (la o masura couscus se pune o masura de supa, putin ulei de masline

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Vita cu ardei bicolor

Vita cu ardei bicolor

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Ce pofta mi-ai facut!!!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Tare bun, eu il servesc cu taitei de orez.

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    Un deliciu si prezentare deosebita asa cum ne-ai obisnuit!

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

      ti-au iesit super!

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      mersii,,,adevarul este ca sunt foarte bune.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Mi-a placut reteta, mi-a placut cum ai prezentat-o, sper ca imi va placea si cand voi gusta , preparutul, atunci cand voi reusi sa-l gatesc,. Reteta salvataaaa !

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Apetisante!!!*****

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Superrr bun!! si foarte aromat!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Ce bine arata perisoarele ! cred ca sunt grozave. *****

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      yam yam ce bine arata ,deja imi este pofta

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      O bunatate...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Tare bune,este preferata mea.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 22 iunie 2010

      Foarte gustos si arata si tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

24 voturi

Ingrediente

  • *Perisoarele
  • *500 gr de carne tocata de porc
  • *1/2 franzela
  • *100 ml lapte
  • *1 lingura cu virf de patrunjel verde tocat
  • *1 catel mare de usturoi dat pe razuitoare
  • *1/4 ceapa taiata foarte marunt
  • *1 ou crud
  • *sare,piper.
  • *ulei pentru prajit.
  • *sos
  • *200 ml bulion
  • *1 ceapa mare
  • *100 ml vin alb de masa
  • *1 catel mare de usturoi
  • *2 foi de dafin
  • *sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

Ce pofta mi-ai facut!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Escalop felii,in sos