autor:

Alice85

» » Mancaruri cu carne

perisoare in sos de migdale

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 14 ianuarie 2010

Ingrediente
16 migdale,500 gr carne tocata,1 ceapa mica ,100 gr pesmet,3 catei de usturoi, felie de paine,1 ou,50 ml de vin, legatura de patrunjel,piper dupa gust si un virf de cutit de colorant alimentar(portocaliu)..ulei pt prajit.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

11 voturi

Mod de preparare

carnea se amesteca cu:patrunjelul tocat marunt,oul,pesmetul,1 catel de ustruroi taiat marunt,jumatate din ceapa taiata marunt,sare si piper.dupa aceea se ia din compozitie si se fac perisoarele(pentru a iesi toate la aceeasi marime luam din compozitie cu o lingurita),se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. se scot pe o farfurie si se pune in aceelasi ulei :felia de piine rupta in citeva parti,migdalele,ceapa si cei doi catei de usturoi,citeva minute pentru a se rumeni.dupa care se scoate din tigaie si se mixeaza bine impreuna cu vinul.in aceeasi tigaie se pune pireul obtinut (dar inainte se scurge aproape tot uleiul),perisoarele ,colorantul alimental(un virf de cutit)sare si piper,se amesteca toate la un los ,dupa care se acopera cu apa si se lasa sa fiarba cam 15-20 minute la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "perisoare in sos de migdale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
TOCHITURA

TOCHITURA

Se taie morcovul rondele, ceapa si ardeiul felii subtiri. Se pun la calit in tigaia cu ulei si se

13 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fasole cu carnati

Fasole cu carnati

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa

3 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012

    Interesanta combinatia!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Mersi Carmen.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    O bunatate.Merita testata,cred ca sunt un deliciu.Felicitari.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      buna Lumi,migdalele se mixeaza cu mixerul de brat vertical impreuna cu painea si usturoiul care se rumenesc in 3 linguri de ulei.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      foarte bun trebuie sa fie sosul! Migdalele le pui intregi sau macinate?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Delicios.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

11 voturi

Ingrediente

  • 16 migdale,500 gr carne tocata,1 ceapa mica ,100 gr pesmet,3 catei de usturoi, felie de paine,1 ou,50 ml de vin, legatura de patrunjel,piper dupa gust si un virf de cutit de colorant alimentar(portocaliu)..ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Interesanta combinatia!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciolan afumat pe pat de legume