autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos picant

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,patrunjelul,ardeii iuti,oul,sare si piper si se formeaza perisoarele.Se prajesc in ulei. Pentru sos: ceapa taiata fideluta,usturoiul,rosiile taiate se prajesc in ulei.Se pun condimentele si 2 cesti de apa.Se pun perisoarele si se fierb 15 min.Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    O mancare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancare buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
frigarui libaneze