autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos picant

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
3 cepe,2 ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi,4 rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,patrunjelul,ardeii iuti,oul,sare si piper si se formeaza perisoarele.Se prajesc in ulei. Pentru sos: ceapa taiata fideluta,usturoiul,rosiile taiate se prajesc in ulei.Se pun condimentele si 2 cesti de apa.Se pun perisoarele si se fierb 15 min.Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    O mancare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe,2 ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi,4 rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancare buna.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de curcan umplut cu orez curcubeu