autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos picant

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,patrunjelul,ardeii iuti,oul,sare si piper si se formeaza perisoarele.Se prajesc in ulei. Pentru sos: ceapa taiata fideluta,usturoiul,rosiile taiate se prajesc in ulei.Se pun condimentele si 2 cesti de apa.Se pun perisoarele si se fierb 15 min.Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne

Ardei prajiti umpluti cu carne

Mai intai ne ocupam de ardei..................taiem cu ajutorul unui cutit in dreptul cotorului

3 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Mancare de pui cu ciuperci sub capac de foietaj

Foietajul il lasam la dezghetat la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam, il tamponam cu

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    O mancare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancare buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui