autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos picant

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,patrunjelul,ardeii iuti,oul,sare si piper si se formeaza perisoarele.Se prajesc in ulei. Pentru sos: ceapa taiata fideluta,usturoiul,rosiile taiate se prajesc in ulei.Se pun condimentele si 2 cesti de apa.Se pun perisoarele si se fierb 15 min.Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma de casa

Shaorma de casa

Cele doua pulpe de pui se prajesc la gratar sau in ceaun. Dupa ce sunt gata, se curata de pe os si

22 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Conopida umpluta

Conopida umpluta

Conopida se opareste cu buchetele in jos 15 minute in apa cu sare. Ceapa se caleste in unt, se adauga

4 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    O mancare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancare buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Pasare cu rosii si masline la punga!