autor:

Laura

» » Mancaruri cu carne

Perisoare in sos picant

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Dificultate: Medie Timp: 1h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ceapa taiata marunt,patrunjelul,ardeii iuti,oul,sare si piper si se formeaza perisoarele.Se prajesc in ulei. Pentru sos: ceapa taiata fideluta,usturoiul,rosiile taiate se prajesc in ulei.Se pun condimentele si 2 cesti de apa.Se pun perisoarele si se fierb 15 min.Se serveste cu garnitura de orez sau cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos picant" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Curcan cu rosii si usturoi verde

Curcan cu rosii si usturoi verde

Pulpele taiate in doua,se prajesc putin in ulei dupa care se scot pe o farfurie;in uleiul ramas se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale in foi de varza murata

Sarmale in foi de varza murata

• ceapa se toaca marunt si morcovii se dau prin razatoare. se calesc. spre sfarsit se adauga

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    O mancare buna.

Dificultate

Medie

Timp

1h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cepe, ardei iuti,patrunjel,750 g carne tocata,ulei,3 catei de usturoi, rosii,piper,1 ou,coriandru,chimen,chilli.

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

O mancare buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Rulada de porc si legume