autor:

Fara foto

» » Salate

Peste afumat cu maioneza

Autor: Aurora Georgescu (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Aurora Georgescu (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 iunie 2005

Ingrediente
1 kg de cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou)maioneza.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja.. Dupa fierbere se curata si se taie ca pt. salata de beuf.Ceapa la fel se taie f. fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofi, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneaza. Se poate orna cu masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste afumat cu maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu peste
Salata de peste afumat cu maioneza

Salata de peste afumat cu maioneza

Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert cu un pic de sare. Dupa ce au fiert

19 voturi    1 comentariu
40 min
Salate reci
Salata cu ton si naut

Salata cu ton si naut

Scurgem nautul de zeama, la fel boabele de porumb, tonul de ulei si le punem intr-un bol. Ardeiul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe potrivite ca marime
  • 2 pesti afumati (preferabil macrou)maioneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu peste

Salsa cu capsune si creveti Salsa cu capsune si creveti

Se spala legumele si se sterg cu un stergar de bucatarie. Se taie rosiile cubulete, la fel si ardeiul capia, ceapa verde taiata rondele,

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir Bruschete inimioare si fluturasi cu calamari si ghimbir

Spalam si se curatam calamarii, apoi ii taiem cubulete. Curatam si dam ghimbirul pe razatoarea mica. Calim ghimbirul si usturoiul intreg

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste cu legume la cuptor (economic)