autor:

alexandra elena

» » Mancaruri cu peste

Peste cu legume

Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste), 1 morcov, cateva buchetele de brocoli, 1 ceapa mica, 1 ardei rosu sau galben, 2 linguri de ulei, verdeata, 1 cutie amestec mexican de legume, 1 pahar vin alb, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata pestisori, iar dupa ce se inmoaie putin se adauga morcovul curatat si taiat rondele sau cubulete si o lingura de vin.Se amesteca continuu pentru a se rumeni pe toate partile dupa care se pun buchetele de brocoli si ardeiul taiat feliute, adaugandu-se cate putin vin.Dupa ce s-au inmuiat se adauaga si amestecul de legume mexicane( scurs de zeama) si se amesteca bine totodata condimentandu-se compozitia cu sare si piper. Fileurile de peste se sareaza si se pregatesc pe un gratar incins si uns cu putin ulei.
Se servesc impreuna asezate pe un platou si garnisite cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor (economic)

Peste cu legume la cuptor (economic)

Spalati bine pestele,il ungeti cu untura ,il presarati cu piper si sare,punem morcovul ras pe deasupra

15 voturi    2 comentarii
20 min
Salate cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Gustos si frumos ornat, apetisant. Felicitari!

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Tot cu legume se pot servi si inele de calamari gatite usor in putin ulei incins, cu jumatate pahar de vin si cimbru verde.

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2009

    Acest fel de mancare este unul foarte sanatos, GUSTOS si usor de preparat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2009

      Fac si eu peste cu legume la cuptor, dar cu morcovi si cu fasole verde... La servire, se poate adauga putin mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste)
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de brocoli
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu sau galben
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • 1 cutie amestec mexican de legume
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de alexandra elena
Pasca chinezeasca

Pasca chinezeasca

Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza;

49 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Turte "Scutecele Domnului"

Turte "Scutecele Domnului"

Foile se coc pe o tava direct pe foc, pe o parte si pe alta. Se fac teancuri dupa care se prepara

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Racituri

Racituri

Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.

35 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Gustos si frumos ornat, apetisant. Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Macrou prăjit în unt