autor:

alexandra elena

» » Mancaruri cu peste

Peste cu legume

Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alexandra elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 ianuarie 2009

Ingrediente
2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste), 1 morcov, cateva buchetele de brocoli, 1 ceapa mica, 1 ardei rosu sau galben, 2 linguri de ulei, verdeata, 1 cutie amestec mexican de legume, 1 pahar vin alb, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

20 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune la incins 2 linguri de ulei. Cand este gata se adauga ceapa curata si taiata pestisori, iar dupa ce se inmoaie putin se adauga morcovul curatat si taiat rondele sau cubulete si o lingura de vin.Se amesteca continuu pentru a se rumeni pe toate partile dupa care se pun buchetele de brocoli si ardeiul taiat feliute, adaugandu-se cate putin vin.Dupa ce s-au inmuiat se adauaga si amestecul de legume mexicane( scurs de zeama) si se amesteca bine totodata condimentandu-se compozitia cu sare si piper. Fileurile de peste se sareaza si se pregatesc pe un gratar incins si uns cu putin ulei.
Se servesc impreuna asezate pe un platou si garnisite cu verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Marinata de peste cu legume sote

Marinata de peste cu legume sote

Pestele curatat si spalat se da cu sare si se lasa la rece 1/2 -1 ora apoi se zvanta cu un prosop

6 voturi    8 comentarii
40 min
Retete de post
Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Pestele curatat se taie bucati, pe care se presara sare, piper si se lasa 1-2 ore in zeama de lamaie

8 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    adriana , 29 noiembrie 2018

    Super

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Gustos si frumos ornat, apetisant. Felicitari!

  • alexandra elena

    alexandra elena (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Tot cu legume se pot servi si inele de calamari gatite usor in putin ulei incins, cu jumatate pahar de vin si cimbru verde.

    • alexandra elena

      alexandra elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2009

      Acest fel de mancare este unul foarte sanatos, GUSTOS si usor de preparat.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2009

      Fac si eu peste cu legume la cuptor, dar cu morcovi si cu fasole verde... La servire, se poate adauga putin mujdei de usturoi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati medalion de rechin albastru( sau orice alt file de peste)
  • 1 morcov
  • cateva buchetele de brocoli
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu sau galben
  • 2 linguri de ulei
  • verdeata
  • 1 cutie amestec mexican de legume
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Retete
de alexandra elena
Pasca chinezeasca

Pasca chinezeasca

Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza;

49 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Turte "Scutecele Domnului"

Turte "Scutecele Domnului"

Foile se coc pe o tava direct pe foc, pe o parte si pe alta. Se fac teancuri dupa care se prepara

21 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Racituri

Racituri

Rasolul de porc si pulpele se curata, se spala si se fierb la foc potrivit intr-un vas cu apa descoperit.

35 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne

adriana

Super

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Orez cu scoici