autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu peste

Peste cu legume

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 kg peste(cod,salau sau alta specie cu putine oase),, 500 grame ceapa, , 3-4 morcovi, , 100 ml ulei, , 500 ml suc de rosii,, 4 linguri otet, , condimente pentru peste, , foi de dafin, , boabe de piper,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

7 voturi

Mod de preparare

Cureti pestele, il speli bine, il portionezi si il condimentezi dupa gust. Cureti legumele si le speli, Tai ceapa julien si morcovii rondele.
in oala sub presiune torni uleiul apoi asezi in straturi pestele, ceapa si morcovii. Deasupra torni sucul de rosii impreuna cu otetul, foile de dafin, boabele de piper, . Complectezi cu apa sa depaseasca ingredientele.
Se pune la fiert Dupa 15 minute de la primul fluier al oalei se trece oala la racit. Se serveste cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Se curata pestele foarte bine, se sareaza si se lasa o ora sa se scurga bine. Se unge o tava cu ulei

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste(cod,salau sau alta specie cu putine oase),
  • 500 grame ceapa
  • 3-4 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 500 ml suc de rosii,
  • 4 linguri otet
  • condimente pentru peste
  • foi de dafin
  • boabe de piper,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti cu usturoi