autor:

Fara foto

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu peste

Peste cu legume

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 kg peste(cod,salau sau alta specie cu putine oase),, 500 grame ceapa, , 3-4 morcovi, , 100 ml ulei, , 500 ml suc de rosii,, 4 linguri otet, , condimente pentru peste, , foi de dafin, , boabe de piper,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

7 voturi

Mod de preparare

Cureti pestele, il speli bine, il portionezi si il condimentezi dupa gust. Cureti legumele si le speli, Tai ceapa julien si morcovii rondele.
in oala sub presiune torni uleiul apoi asezi in straturi pestele, ceapa si morcovii. Deasupra torni sucul de rosii impreuna cu otetul, foile de dafin, boabele de piper, . Complectezi cu apa sa depaseasca ingredientele.
Se pune la fiert Dupa 15 minute de la primul fluier al oalei se trece oala la racit. Se serveste cald sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
Rulou de peste cu garnitura de legume

Rulou de peste cu garnitura de legume

Taiem fileurile in doua pe lungimea lor si le batem ca pe snitele. Le umplem cu ciuperci ,cascaval

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste(cod,salau sau alta specie cu putine oase),
  • 500 grame ceapa
  • 3-4 morcovi
  • 100 ml ulei
  • 500 ml suc de rosii,
  • 4 linguri otet
  • condimente pentru peste
  • foi de dafin
  • boabe de piper,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de peste "donut" prajit