autor:

mircea anamaria iuliana

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Peste cu legume la cuptor

Autor: mircea anamaria iuliana (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mircea anamaria iuliana (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2008

Ingrediente
1 peste de aprox un kg(fitofag, crap), 3 cepe potrivite, 6-7 catei de usturoi, 2-3 morcovi, 150ml vin, ulei,sare(vegeta),piper,boia

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata pestele si se taie in 2 dupa sirea spinarii. Se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se unge si pestele cu ulei si se codimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia (doar pe o parte). Se aseaza pestele in tava cu pielita in jos. Se taia ceapa pestisori, usturoiul se feliaza, iar morcovii se taie bastonase potrivite (nu foarte subtiri). Legumele astfel taiate se pun peste peste in tava. Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se intoarce tava in cuptor. Cand morcovii sunt facuti, se toarna vinul si se mai lasa 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat

11 voturi    8 comentarii
4h
Mancaruri cu peste
Peste cu legume la cuptor

Peste cu legume la cuptor

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior. Ceapa se taie fidea, morcovii

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 36 %
389.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

    Eu pun si niste fasole verde , pe linga celelalte legume... Are un gust nemaipomenit cu muuuuuuult mujdei !!!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 peste de aprox un kg(fitofag
  • crap)
  • 3 cepe potrivite
  • 6-7 catei de usturoi
  • 2-3 morcovi
  • 150ml vin
  • ulei,sare(vegeta),piper,boia

Raporteaza reteta

Retete
de mircea anamaria iuliana
Tort papusa cu pasta de zahar

Tort papusa cu pasta de zahar

Se prepara 3 blaturi de tort(asta daca nu aveti oale speciale)pt fiecare blat se bat spuma 8 albusuri,

13 voturi    7 comentarii
5h
Torturi
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Eu pun si niste fasole verde , pe linga celelalte legume... Are un gust nemaipomenit cu muuuuuuult mujdei !!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocana de peste (Caldeirada de peixe)