Se curata pestele si se taie in 2 dupa sirea spinarii. Se pune intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se unge si pestele cu ulei si se codimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia (doar pe o parte). Se aseaza pestele in tava cu pielita in jos. Se taia ceapa pestisori, usturoiul se feliaza, iar morcovii se taie bastonase potrivite (nu foarte subtiri). Legumele astfel taiate se pun peste peste in tava. Tava se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand se intoarce tava in cuptor. Cand morcovii sunt facuti, se toarna vinul si se mai lasa 5 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii