autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Peste cu sos de lamaie

Autor: carmen macelaru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: carmen macelaru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
2 bucati peste file, 1 lamaie, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

8 voturi

Mod de preparare

Se spala bine pestele si se usuca intr-un prosop curat. Nu se da nici prin faina, nici prin malai. Se incalzeste tigaia cu putin ulei si se rumeneste fiecare bucata de peste pe fiecare parte, aproximativ 5 minute, depinde cat sunt de groase feliile. Se decojeste o lamaie, se feliaza, se scot samburii si cand pestele e aproape gata se adauga.Sare si piper dupa gust.Lamaia isi lasa o aroma puternica pusa in uleiul incins.
De prefeta gatirea sa se faca sub capac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap in crusta de susan

Crap in crusta de susan

Eu am avut un crap la peste 3 kg pe care l-am taiat bucati.Capul si coada le-am pastrat pentru o

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Budinca cu peste si broccoli

Budinca cu peste si broccoli

Noua ni s-a parut o budinca exagerat de gustoasa ... sa vedem cum vi se va parea voua :) Spalam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    Frumos! si mie imi place pestele. Al meu e in pesmet.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

    Arata bine, eu sunt o mare consumatoare de peste(la cuptor).Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

8 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de carmen macelaru
Omleta

Omleta

Se taie julien ceapa, ardeiul si salamul apoi se pun in tigaie cu putin ulei la rumenit. Se bat oualele

10 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Pandispan cu mere

Pandispan cu mere

Pentru compozitia de pandispan. Se separa oualele. Abusurile se bat spuma, dupa ce spuma s-a intarit

33 voturi    3 comentarii
20 min
Prajituri
Strudele

Strudele

Pentru compozitie. Cele 10 mere se decojesc si se dau prin razatoarea mare, apoi se aseaza intr-o

3 voturi    0 comentarii
20 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Frumos! si mie imi place pestele. Al meu e in pesmet.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Chiftelute de guvizi de apa dulce marinate