Peste cu vinete si rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Peste cu vinete si rosii

Ingrediente

  • 2 fileuri de peste
  • 1 vanata
  • 4-5 rosii
  • o legatura patrunjel
  • 3linguri ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Fileurile de peste se taie bucati si se pun la prajit in ulei de masline.

Vanata se curata,se taie cubulete si se pune si ea in tigaie,peste peste.

Rosii se spala,se taie bucatele,se pun in tigaie.

E preferabil ca rosii sa fie decojite.Le puteti pune intr-o oala cu apa fiarta pt a le decoji mai usor.

Se condimenteaza cu sare,piper.

Se pune un capac si se lasa sa fiarba in jur de 10-15 minute,amestecand din cand in cand.

La sfarsit se pune patrunjelul,tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise