Fileurile de peste se taie bucati si se pun la prajit in ulei de masline.
Vanata se curata,se taie cubulete si se pune si ea in tigaie,peste peste.
Rosii se spala,se taie bucatele,se pun in tigaie.
E preferabil ca rosii sa fie decojite.Le puteti pune intr-o oala cu apa fiarta pt a le decoji mai usor.
Se condimenteaza cu sare,piper.
Se pune un capac si se lasa sa fiarba in jur de 10-15 minute,amestecand din cand in cand.
La sfarsit se pune patrunjelul,tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii