autor:

Mihaela_Motroceanu

» » Mancaruri cu peste

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela_Motroceanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 februarie 2015

Ingrediente
1 buc.peste fitofag,1-2 ardei grasi verzi, 1 rosie, 5-6 cartofi, 3-4 catei usturoi, sare, piper, lingurita busuioc, 1 lingurita rozmarin, zeama de lamaie de la o lamaie, 5-6 linguri ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii de cotor, seminte.



Usturoiul si rosiile se taie felii mai groase, iar cartofii se spala cu coaja cu tot si se pun la fiert si apoi se decojesc si se taie felii mai groase. Se scoate pestele din apa si se portioneaza dupa placul fiecaruia, in tava se aranjeaza un rand de cartofi taiati felii mai groase.



Se presara sare, usturoi taiat feliute mai groase, se adauga fasii de ardei gras si deasupra se aseaza cate o felie de rosie pe care se aseaza o bucata de peste condimentat cu sare, piper, busuioc, rozmarin,usturoi taiat felii si se stropeste putin cu zeama de lamaie. In tava se adauga uleiul, iar tava se acopera cu o folie de aluminiu.



Se da 15 min. la foc potrivit, dupa aceste 15 min. se scoate folia si se mai lasa inca 15 min.fara folie la foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie la cuptor

Scrumbie la cuptor

Scrumbiile curățate, spălate și șterse bine, se crestează pe ambele părți. În primul

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

Pestele se spala si se tine intr-un bait de sare, piper, ulei se masline si lamaie. Dupa 30 minute

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 buc.peste fitofag,1-2 ardei grasi verzi, 1 rosie
  • 5-6 cartofi
  • 3-4 catei usturoi
  • sare
  • piper, lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • zeama de lamaie de la o lamaie
  • 5-6 linguri ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela_Motroceanu
Cornulete fragede

Cornulete fragede

Se pune intr-un bol mare faina, iar in mijloc se pune cubul de drojdie cu zaharul si se adauga putin

5 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Intr-un bol se rup biscuitii in bucati mai mici,intr-o cratita se pune

2 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura malai

Prajitura malai

Se pregatesc ingredientele, ouale sa fie la temperatura camerei. Intr-un bol adaugam faina de malai

1 vot    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie Peste in crusta de verdeata si seminte de in cu legume trase la tigaie

Se prepara pasta de verdeata blenduind patrunjelul verde cu 2 catei de usturoi, ulei de masline, suc de lamaie, un praf de sare si piper. Fiecare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa Tarta usor picanta cu ceapa rosie caramelizata si file afumat de ansoa

Se prepara aluatul din ingredientele mentionate, se framanta foarte bine; se da la rece 15 minute apoi se intinde intre 2 folii de plastic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Somon si pastrav la cuptor