Se curata pestele, se spala si se lasa o jumate de ora in apa rece. Intr-un bol se curata ardeii de cotor, seminte.
Usturoiul si rosiile se taie felii mai groase, iar cartofii se spala cu coaja cu tot si se pun la fiert si apoi se decojesc si se taie felii mai groase. Se scoate pestele din apa si se portioneaza dupa placul fiecaruia, in tava se aranjeaza un rand de cartofi taiati felii mai groase.
Se presara sare, usturoi taiat feliute mai groase, se adauga fasii de ardei gras si deasupra se aseaza cate o felie de rosie pe care se aseaza o bucata de peste condimentat cu sare, piper, busuioc, rozmarin,usturoi taiat felii si se stropeste putin cu zeama de lamaie. In tava se adauga uleiul, iar tava se acopera cu o folie de aluminiu.
Se da 15 min. la foc potrivit, dupa aceste 15 min. se scoate folia si se mai lasa inca 15 min.fara folie la foc mic.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii