autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
4-5 bucati peste (fitofag), 100 g faina, 100 g faina de porumb, sare, 150 ml ulei, 200 ml apa, usturoi, 100g iaurt, 2 linguri de otet de mire cu miere (vin)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in bucati mai mari, se pune la scurs, se da apoi cu sare, se tavalaeste in faina si se prajeste in uleiul incins.

Separat se pregateste sosul din usturoi pisat frecat cu ulei si putin otet, la care se adauga iaurt si marar verde tocat.

Se pregateste si mamaliguta din ingredientele de mai sus (faina de porumb, apa, sare dupa gust).
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de rosii

Crap la cuptor in sos de rosii

Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei

20 voturi    23 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Pastrav in crusta de pesmet

Pastrav in crusta de pesmet

Pastravul curatat, spalat, se presara cu sare si zeama de lamaie, se lasa 10 minute. Stergi pestele

30 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Iuliana, vreau si eu o portie........tare bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    hmmmmm, Iuliana, tare bun!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    E mancarea preferata in week-end!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Hmmm,o bunatate...Imi place pestele enorm...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Da ce pofta mi s-a facut!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 bucati peste (fitofag)
  • 100 g faina
  • 100 g faina de porumb
  • sare
  • 150 ml ulei
  • 200 ml apa
  • usturoi
  • 100g iaurt
  • 2 linguri de otet de mire cu miere (vin)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Iuliana, vreau si eu o portie........tare bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Rulouri de pangacius cu surimi