autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu peste

Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
4-5 bucati peste (fitofag), 100 g faina, 100 g faina de porumb, sare, 150 ml ulei, 200 ml apa, usturoi, 100g iaurt, 2 linguri de otet de mire cu miere (vin)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in bucati mai mari, se pune la scurs, se da apoi cu sare, se tavalaeste in faina si se prajeste in uleiul incins.

Separat se pregateste sosul din usturoi pisat frecat cu ulei si putin otet, la care se adauga iaurt si marar verde tocat.

Se pregateste si mamaliguta din ingredientele de mai sus (faina de porumb, apa, sare dupa gust).
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza.. Pastravul se frige pe ambele parti. cartofii

14 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010

    Iuliana, vreau si eu o portie........tare bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    hmmmmm, Iuliana, tare bun!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    E mancarea preferata in week-end!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Hmmm,o bunatate...Imi place pestele enorm...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

      Da ce pofta mi s-a facut!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 bucati peste (fitofag)
  • 100 g faina
  • 100 g faina de porumb
  • sare
  • 150 ml ulei
  • 200 ml apa
  • usturoi
  • 100g iaurt
  • 2 linguri de otet de mire cu miere (vin)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

maria mihalache (Chef de cuisine)

Iuliana, vreau si eu o portie........tare bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi