autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Ingrediente
3 pesti mari [ dezosati sau nu ], 300g masline negre, 1 pahar de bulion, 2 linguri de delicat, foi de dafin, piper, 1/2 l vin alb, 1 pahar cu apa

Dificultate: Medie Timp: 50 min

43 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se aseaza intr-o tava putin adinca dupa care se adauga bulionul, maslinele, dafinul, piperul si se presara praful de delicat.
Se adauga apoi vinul si cantitatea de apa.
Se baga la cuptor 30 - 35 minute.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu  legume  la  cuptor

Peste cu legume la cuptor

Pestele se spala,se portioneaza si se condimenteaza dupa gust. Ceapa se taie solzisori,morcovul

7 voturi    10 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Fileuri de peste la cuptor

Fileuri de peste la cuptor

Spalam bucatile de peste, le portionam si le stropim cu zeama de lamaie. Pasta de ardei si usturoiul

13 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

43 voturi

Ingrediente

  • 3 pesti mari [ dezosati sau nu ]
  • 300g masline negre
  • 1 pahar de bulion
  • 2 linguri de delicat
  • foi de dafin
  • piper
  • 1/2 l vin alb
  • 1 pahar cu apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Merlucius cu fasole verde frantuzeasca