autor:

lacramioara vlad

» » Mancaruri cu peste

PESTE LA CUPTOR

Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lacramioara vlad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 octombrie 2006

Ingrediente
3 pesti mari [ dezosati sau nu ], 300g masline negre, 1 pahar de bulion, 2 linguri de delicat, foi de dafin, piper, 1/2 l vin alb, 1 pahar cu apa

Dificultate: Medie Timp: 50 min

43 voturi

Mod de preparare

Pestele curatat se aseaza intr-o tava putin adinca dupa care se adauga bulionul, maslinele, dafinul, piperul si se presara praful de delicat.
Se adauga apoi vinul si cantitatea de apa.
Se baga la cuptor 30 - 35 minute.
Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "PESTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

O idee buna pentru un pranz sau o cina cand nu ai timp sa stai prea mult in bucatarie. Curatam

9 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor

Peste la cuptor

Pestii intregi, curatati si spalati se pun intr-o tava al carei fund se acopera cu apa. Se presara

4 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

43 voturi

Ingrediente

  • 3 pesti mari [ dezosati sau nu ]
  • 300g masline negre
  • 1 pahar de bulion
  • 2 linguri de delicat
  • foi de dafin
  • piper
  • 1/2 l vin alb
  • 1 pahar cu apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez