autor:

Elvira

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor

Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elvira (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 05 februarie 2013

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 felii de peste, 5 usturoi, 2 linguri de maioneza, o legatura de patrunjel, o lingura unt, o lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate! Iar astazi pentru prima data l-am pregatit si eu cu ajutorul unei mici emisiuni de la un post de televiziune francez!



Luam pestele si il curatam (de cap, interiorul si de solzi), dupa ce ie gata il taiem in felii si lasam sa se odihneasca putin. Intre timp pregatim sosul pentru peste. Luam usturoiul si cu cutitul il pisam putin, apoi il taiem felii. Intr-un bol luam maioneza si o amestecam cu patrunjelul maruntat, adaugam usturoiul. Dupa ce am gatit si sosul pentru peste, luam si ungem tava cu putin unt, punem deasupra foaia de copt si asezam pestele, deasupra il dam cu sosul obtinut. Se da la cuptor pentru 15 minute. Cuptorul trebuie sa fie incalzit din timp la 180°C. Se seveste cu legume la fel facute la cuptor sau la aburi! Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu masline

Peste la cuptor cu masline

Intr-un bol se pune uleiul ,paprica iute,sare, piper.Se amesteca totul si se unge pestele cu uleiul

7 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 felii de peste
  • 5 usturoi
  • 2 linguri de maioneza
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura unt
  • o lamiie

Raporteaza reteta

Retete
de Elvira
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Ingredientele date sunt pentru 12 portii.Intr-un vas amestecam faina, drojdia, bucatelele de ciocalata

9 voturi    3 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)

Se curata și se taie morcovii, se încălzește o lingura de ulei de masline intr-o tigaie, gatitim

3 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Pateuri cu carne (Cebureki s measom)

Incepem cu aluatul: Cernem faina intr-un bol, facem o gropita la mijlocul fainii adugam apa, sarea

28 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu malai.