De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate! Iar astazi pentru prima data l-am pregatit si eu cu ajutorul unei mici emisiuni de la un post de televiziune francez!
Luam pestele si il curatam (de cap, interiorul si de solzi), dupa ce ie gata il taiem in felii si lasam sa se odihneasca putin. Intre timp pregatim sosul pentru peste. Luam usturoiul si cu cutitul il pisam putin, apoi il taiem felii. Intr-un bol luam maioneza si o amestecam cu patrunjelul maruntat, adaugam usturoiul. Dupa ce am gatit si sosul pentru peste, luam si ungem tava cu putin unt, punem deasupra foaia de copt si asezam pestele, deasupra il dam cu sosul obtinut. Se da la cuptor pentru 15 minute. Cuptorul trebuie sa fie incalzit din timp la 180°C. Se seveste cu legume la fel facute la cuptor sau la aburi! Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii