autor:

KatrinC

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu garnitura de orez

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2011

Ingrediente
Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa, iar condimentele dupa placul fiecaruia., Deci, eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:, -cca 400 g peste (eu am avut crap), -2 legaturi ceapa verde, -1 ceapa mare, -2 legaturi patrunjel, -4 catei usturoi, -sare, -piper negru macinat, -busuioc uscat, -3 frunze de dafin, -piper rosu, -ulei de floarea soarelui, Pentru garnitura de orez, orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3. Se amesteca toate ingredientele, se stropesc cu ulei si se lasa pentru macar o ora sa se interpatrunda.
4. Se da la cuptor la 200 grade pentru cca 35-40 minute.
5. Se aseaza pestele pe platou si se serveste cu garnitura de orez, alturi de legume.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius cu sos alb

File de pangasius cu sos alb

Pestele se tamponeaza cu prosop de hartie pentru a elimina surplusul de apa. Apoi il condimentam

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Creveti in usturoi cu garnitura de ardei

Faina, sarea si boiaua de ardei se amesteca si se trec crevetii prin aceasta combinatie fiind prajiti

6 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    ce bun!!!!!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 iunie 2011

    Foarte gustos si sanatos ! *****

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa
  • iar condimentele dupa placul fiecaruia.
  • Deci
  • eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:
  • -cca 400 g peste (eu am avut crap)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -1 ceapa mare
  • -2 legaturi patrunjel
  • -4 catei usturoi
  • -sare
  • -piper negru macinat
  • -busuioc uscat
  • -3 frunze de dafin
  • -piper rosu
  • -ulei de floarea soarelui
  • Pentru garnitura de orez
  • orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Clatite: Se va incepe cu pregatirea aluatului pentru clatite: se vor bate cu zaharul cele 2 oua,

7 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Torturi
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Se mixeaza oul cu o lingura de zahar. Untul se mixeaza cu restul de zahar pana se obtine o masa pufoasa.

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce bun!!!!!!!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Stiuca umpluta cu chiftelute