autor:

KatrinC

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu garnitura de orez

Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: KatrinC (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2011

Ingrediente
Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa, iar condimentele dupa placul fiecaruia., Deci, eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:, -cca 400 g peste (eu am avut crap), -2 legaturi ceapa verde, -1 ceapa mare, -2 legaturi patrunjel, -4 catei usturoi, -sare, -piper negru macinat, -busuioc uscat, -3 frunze de dafin, -piper rosu, -ulei de floarea soarelui, Pentru garnitura de orez, orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3. Se amesteca toate ingredientele, se stropesc cu ulei si se lasa pentru macar o ora sa se interpatrunda.
4. Se da la cuptor la 200 grade pentru cca 35-40 minute.
5. Se aseaza pestele pe platou si se serveste cu garnitura de orez, alturi de legume.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu peste
Hering la cuptor cu salata

Hering la cuptor cu salata

Dupa ce se curata si se spala heringii, sunt lasati la scurs circa 15 minute. Se unge cu ulei (eu

14 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

    ce bun!!!!!!!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 iunie 2011

    Foarte gustos si sanatos ! *****

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa
  • iar condimentele dupa placul fiecaruia.
  • Deci
  • eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:
  • -cca 400 g peste (eu am avut crap)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -1 ceapa mare
  • -2 legaturi patrunjel
  • -4 catei usturoi
  • -sare
  • -piper negru macinat
  • -busuioc uscat
  • -3 frunze de dafin
  • -piper rosu
  • -ulei de floarea soarelui
  • Pentru garnitura de orez
  • orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Raporteaza reteta

Retete
de KatrinC
Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Tort din clatite cu budinca de ciocolata si visine

Clatite: Se va incepe cu pregatirea aluatului pentru clatite: se vor bate cu zaharul cele 2 oua,

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Torturi
Chec cu gutui si nuci

Chec cu gutui si nuci

Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga zaharul/zaharul vanilat si se bat spuma separat. Dupa

3 voturi    5 comentarii
1h 5 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Se mixeaza oul cu o lingura de zahar. Untul se mixeaza cu restul de zahar pana se obtine o masa pufoasa.

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce bun!!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav somonat cu cartofi noi