Peste la cuptor cu garnitura de orez

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Ingrediente

  • Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa, iar condimentele dupa placul fiecaruia.
  • Deci, eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:
  • -cca 400 g peste (eu am avut crap)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -1 ceapa mare
  • -2 legaturi patrunjel
  • -4 catei usturoi
  • -sare
  • -piper negru macinat
  • -busuioc uscat
  • -3 frunze de dafin
  • -piper rosu
  • -ulei de floarea soarelui
  • Pentru garnitura de orez, orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Mod de preparare

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;

2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;

3. Se amesteca toate ingredientele, se stropesc cu ulei si se lasa pentru macar o ora sa se interpatrunda.

4. Se da la cuptor la 200 grade pentru cca 35-40 minute.

5. Se aseaza pestele pe platou si se serveste cu garnitura de orez, alturi de legume.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor