autor:

autor

» » Mancaruri cu peste

Peste la cuptor cu patrunjel verde

   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 aprilie 2005

Ingrediente
2 cepe, , 2 catei de usturoi, , 4 linguri ulei, , 500 g rosii taiate bucatele, , sare, , piper, , circa 600 g file de peste alb (salau, cod, merluciu), , 2 linguri capere, , 1 legatura de patrunjel verde, , 1 lingura mustar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

233 voturi

Mod de preparare

Se pun la incins 2 linguri de ulei si se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga rosiile, sare si piper, se lasa sa fiarba incet circa 5 minute, fara capac. Cand s-au inmuiat legumele, se rastoarna intr-un vas de Jena.



Se spala pestele, se zvanta, se sareaza, se pipereaza si se asaza peste rosii. Se taie marunt caperele, se amesteca cu patrunjelul tocat, mustarul si restul de ulei. Cu pasta astfel preparata se ung fileurile de peste.



Se acopera sosul cu un capac, se baga in cuptorul incins la 200°C si se lasa pestele sa se patrunda circa 20 de minute.



Se serveste cu cartofi fierti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Saramura de peste

Saramura de peste

Pestele spalat,portionat,pudrat cu sare,se pune pe gratar impreuna cu rosia si ardeiii spalate;separat

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Rulouri din somotei cu sparanghel si bacon

Se scot 4 bucati file din somotei care se intind un pic cu un ciocan de snitel intre 2 folii de plastic,se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Foarte frumos prezentat.Felicitari pentu poze atasate!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Si eu fac peste cu cartofi fierti,dar va pot oferi o poza cu amestec de orez si legume la cuptor.Eu pestele il fac in fel si chip,dar la cuptor mi se pare cel mai bun.Felicitari pentru reteta si mi-am permis sa va atasez o poza.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

233 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei
  • 500 g rosii taiate bucatele
  • sare
  • piper
  • circa 600 g file de peste alb (salau
  • cod
  • merluciu)
  • 2 linguri capere
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 lingura mustar.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

flori de piatra (Chef de cuisine)

Foarte frumos prezentat.Felicitari pentu poze atasate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Macrou cu cartofi si sos de usturoi